Prezentarea IMAS Marketing si Sondaje SA

Extras din referat Cum descarc?

1.1. Denumirea societatii
Denumirea societatii este : Institutul de Marketing si Sondaje - IMAS S.A. 
In toate facturile, anunturile, publicatiile si celelalte acte emise de societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele "Societate pe actiuni" sau de sigla S.A., de capitalul social, numarul de inmatriculare in registrul comertului si de sediul social.
1.2. Forma juridica
IMAS Marketing si Sondaje este o entitate juridica romana, din momentul inmatricularii ei in registrul comertului sub nr. J40/3574/17.02.1992 avand codul fiscal R447788 (Legea nr. 15/1990 si Legea nr. 31/1990 - republicata) cu forma juridica a societatii pe actiuni, constituita fara subscriptie publica (constituirea simultana). Ea se constituie si functioneaza in conformitate cu contractul de societate si prezentul statut, cu respectarea legilor si reglementarilor in vigoare in Romania, aplicabile societatilor comerciale pe actiuni.
Ca persoana juridica, societatea este titulara de drepturi si obligatii si apare in procese in nume propriu. Ca societate pe actiuni, raspunde fata de terti cu intregul sau patrimoniu, iar actionarii raspund in limitele aportului varsat de capital social.
Capitalul social al societatii comerciale este constituit din 1.782.869 de actiuni la valoarea nominala de 1.000 lei, deci un capital social in suma de 1.782.869 RON.
1.3. Sediul societatii
Sediul social se afla pe nr. 136, Sector 6. Sediul social poate fi mutat la o alta adresa din Bucuresti sau dintr-un alt oras din Romania, prin hotararea Adunarii Generale a Actionarilor, cu indeplinirea formalitatilor legale. Societatea poate infiinta sucursale, filiale, birouri, sau agentii in alte localitati din Romania sau in strainatate, prin hotararea adunarii generale si in conditiile legii.
Punctul de lucru: Str. Sf. Apostoli nr. 44, Sector 5, declarat la AF Sector 6 sub nr. 62640/21.02.2000.
Alte puncte de lucru: Societatea are puncte de lucru in fiecare judet de pe teritoriul Romaniei si republica Moldova
Durata societatii: Este nelimitat, cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului.
1.4. Profilul si obiectul de activitate al societatii
Obiectul principal de activitate al agentului economic este proiectarea, realizarea si publicarea sondajelor de opinie publica pe teme sociale, politice, economice, psihologice si culturale, precum si de consultanta in domeniile: marketing, management, mass-media, reclama si investitii. De asemenea, IMAS mai realizeaza:
a) Proiectarea, formarea, intretinerea si prelucrarea bazelor de date la nivelul individual, institutional si teritorial, precum si asigurarea serviciilor legate de functionarea acestora;
b) Proiectarea, realizarea si aplicarea cercetarilor sociale, economice, politice, psihologice si culturale;
c) Realizarea, editarea, tiparirea si administrarea de publicatii permanent si ocazionale (carti, ziare, reviste, brosuri, rapoarte etc.), cu mijloace proprii sau in colaborare;
d) Operatiuni de import-export de servicii din domeniile mentionate mai sus, precum si de orice alte servicii, accesoriile acestora, admise de legislatia romana, in nume propriu si/sau ca intermediari, in regim de comision.
Societatea va efectua operatiuni in lei/sau valuta, cu plata impozitului pe circulatia marfurilor, taxelor vamale si a celorlalte impozite prevazute de legea romana.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea IMAS Marketing si Sondaje SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!