Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 3731
Mărime: 16.83KB (arhivat)
Publicat de: Cezar Mihai
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I. Prezentarea firmei.

1. Informatii generale.

Europan Prod S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, str Crinului, nr 47, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, firma apartine de domeniul turismului si detine o pensiune.

Echipa pe care se bazeaza, seriozitatea ofertei si relatiile excelente cu partenerii de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-se de o reputatie foarte buna in randul clientilor, sunt siguri ca produsele si serviciile pensiunii vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Europan Prod S.A. stie ce inseamna un client multumit, sunt sigura ca poate face fata oricarei provocari.

Societatea a fost înregistrata in Registrul Comerţului cu J031857/1994, C.U.I : RO 6833760, avand un capital social de 1.500.000 RON.

Fiind o societate pe actiuni, aceasta are 2 asociati: Molete Ion si Petrescu Alina.

S.C. EUROPAN PROD S.A pune accent în desfăşurarea activităţii sale clientul şi satisfacerea într-o cât mai mare măsură a dorinţelor şi nevoilor sale.

2. Descrierea firmei.

Cotata cu 4 margarete pentru dotarile sale la cele mai moderne standarde, pensiunea Casa Europan va ofera, prin caldura cu care veti fi incojurati aici, sansa unui sejur de neuitat. La Casa Europan usa este intotdeauna deschisa cu cheile ospitalitatii. Iar toti cei care calca pragul devin prietenii.

Pensiunea va pune la dispozitie: 10 camere cu pat dublu, 1 apartament cu doua camere si o garsoniera. Toate camerele au balcon, baie utilata la cele mai moderne standarde, sobe cu lemne, tv color si cablu tv, telefon, mobilier de stejar. De asemenea, pensiunea detine sistem de incalzire. Pe langa toate acestea va mai pune la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, living-room si bar. Vinoteca va ofera o gama atent selectionata de vinuri, bauturi fine si coctail-uri. Bucataria este dotata cu: 2 plite electrice, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigidere, masina de spalat vase. Spalatoria are masina de spalat automata, uscator, fier de calcat si tot ceea ce este necesar. Deasemenea detin si o parcare proprie. Pentru o mai buna petrecere a timpului liber si pentru relaxare va punem la dispozitie un teren de tennis si un loc de joaca pentru copii. Pensiunea dispune in exterior de foisor, gratar, nocturna si o terasa amenajata in stil rustic.

3. Obiectivele firmei.

Obiectivul unității este de a satisface pe deplin exigențele gastronomice ale clienților, având în vedere că preocuparea oamenilor pentru o alimentație sănătoasă și hrănitoare este în creștere în ultimii ani – conform studiilor de piață efectuate de Agenția de monitorizare a tendințelor de consum în anul 2001.

Se doreste ca pensiunea sa se ridice la standardele internationale din domeniu. Pentru aceasta s-a propus realizarea unei serii de obiective in functie de resursele disponibile. Astfel, obiectivele se clasifica in obiective economice si obiective sociale.

Obiectivele economice sunt acelea care se refera la latura financiara, adica sa creasca profitul si cifra de afaceri acest lucru realizandu-l in acelasi timp cu imbunatatirea serviciilor oferite prin achizitionarea de atv-uri si alte masini pe care sa le puna la dispozitia oaspetilor, sa imbunatateasca imaginea pensiunii prin desfasurarea unei puternice activitati promotionale, dar si prin oferirea unor produse si servicii superioare calitativ.

Obiectivele sociale constau in controlul poluarii in zona, cooperarea cu autoritatile in caz de incidente, satisfacerea clientilor prin oferirea unei game cat mai largi de produse dar si prin oferirea unor preturi acceptabie pentru mentinerea clientilor, sa ridice nivelul de pregatire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregatire organizate de intreprindere, pentru a face cunoscute angajatilor noile cerinte ale domeniului.

II. Resursele umane.

Molete Ion- director general. De profesie economist (absolvent al facultății de Management al ASE Bucuresti) are o experiență de aproximativ 15 ani în turism și alimentație publică. Înainte de a fi angajat pe acest post a lucrat 4 ani ca Director general al cazinoului Golden Look din Bucuresti și 6 ani ca director general al restaurantului Apolodor din Constanța. În trecut a lucrat timp de 2 ani și ca șef al restaurantului Steaua de Mare – Constanța.

Petrescu Bogdan- director economic.A absolvit Facultatea de Finanțe-Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti. Dispune de o experiență de 10 ani în domeniul său de activitate, din care 4 ani – șef contabil la S.C. Danubia SA și 4 ani Director economic la S.C. Best Food Company producția alimentară.

Tican Ioana– director de marketing. Absolvent al Facultății de Comerț din cadrul ASE Bucuresti, deține titlul de doctor în marketing și are o experiență în domeniu de 10 ani. A lucrat ca Director Relații Publice al Balantine’s Romania SRL și 5 ani ca Director de Marketing al Restaurantului Select din București.

Petrescu Alina– administrator pensiune. A absolvit Facultatea de Management și are o experiență profesională de 14 ani. A lucrat timp de 3 ani ca șef de sală pe un vas de croazieră american și a ocupat timp de 3 ani poziția de șef al Restaurantului Caraibe din zona diplomatică a Bucureștiului. De curând a dobândit și titlul de contabil autorizat de CECCAR.

III. Regulamentul de ordine interioara.

Cap 1. – Dispozitii generale.

Art.1 Regulamentul de Ordine Interioarã, stabileste dispozitii referitoare la organizarea si disciplina muncii în cadrul SC EUROPAN PROD SA, în conformitate cu prevederile Codului Muncii - Legea nr.53/2003 si cele ale legislatiei în domeniu.

Art.2 Salariatii SC EUROPAN PROD SA au obligatia sã respecte regulile generale privind organizarea muncii, disciplina si toate celelalte dispozitii ale prezentului regulament.

Art.3 Regulamentul se aplicã tuturor salariatilor angajati cu contract de muncã, denumiti în continuare personalul SC EUROPAN PROD SA, precum si persoanelor detasate sau care efectueazã stagii de practicã în cadrul SC EUROPAN PROD SA

Art.4 Prezentul Regulament cuprinde norme referitoare la:

1. Organizarea muncii, drepturile si obligatiile personalului;

2. Norme de igienã si de securitate a muncii;

3. Disciplina muncii si rãspunderea disciplinarã.

Art.5 Dispozitiile prezentului Regulament pot fi completate prin decizii interne de serviciu, privind organizarea si disciplina muncii, emise de administratorul SC EUROPAN PROD SA.

A. Organizarea muncii. Art.6 Durata timpului de lucru este de 8 ore efectiv pe zi si 40 ore pe sãptãmânã sau 2 ore efectiv pe zi si 10 ore pe saptamana (dupa caz) si este valabilã pentru tot personalul SC EUROPAN PROD SA, indiferent de functia ocupatã.

Art.7(1) Programul zilnic de lucru începe la ora 800 si se terminã la ora 1600, pentru personalul angajat cu o norma de lucru de 8 ore pe zi.

(2) Programul de lucru prevãzut la alin.(1) este obligatoriu pentru personalul care îsi desfãsoarã activitatea la sediul SC EUROPAN PROD SA, la punctele teritoriale sau pe teren.

(3) Activitatea specifica fiecarui angajat, se poate desfãsura si în afara orelor de program stabilite la alin.(1), in functie de activitatiile pe care firma le desfasoara, cu o informare prealabila a angajatilor.

(4) Conducerea SC EUROPAN PROD SA are dreptul, respectând legislatia în vigoare, sã modifice programul de lucru în functie de necesitãtile companiei.

Art.8 Orele suplimentare pot fi efectuate de personalul companiei, în cazurile si conditiile prevãzute de legislatia în vigoare.

Art.9 (1) Evidenta prezentei la serviciu se tine pe fiecare punct de lucru sau stand în parte, pe baza condicii de prezentã, în care personalul va semna zilnic, la începutul si sfârsitul programului de lucru.

(2) În cazul în care angajatul întârzie sau absenteaza de la locul de munca si acest lucru se datoreaza unor situatii neprevãzute sau a unor motive independente de vointa angajatului (boalã, accident, etc.) salariatul are obligatia de a informa in scris, în urmãtoarele douã zile lucrãtoare, pe administratorul SC EUROPAN PROD SA.

Art.10 (1) Angajatii companiei SC EUROPAN PROD SA pot fi învoiti sã lipseascã de la serviciu, în interes personal un numãr de maxim 4 ore în cursul unei zile.

Art.11 SC EUROPAN PROD SA poate acorda, potrivit legii, concedii pentru studii si fãrã platã la cererea celor interesati.

Art.12 Programarea concediilor de odihnã se face la sfârsitul fiecãrui an pentru anul viitor. Propunerile de programare a concediilor se fac de catre fiecare angajat in parte si se aprobã de administratorul companiei.

Preview document

Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 1
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 2
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 3
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 4
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 5
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 6
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 7
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 8
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 9
Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Te-ar putea interesa și

Cercetări organoleptice, fizico-chimice și biochimice comparative a unor produse de panificație obținute de la diferite fabrici

PARTEA I STUDIU BIBLIOGRAFIC Capitolul 1. NOŢIUNI INTRODUCTIVE 1.1. Istoria pâinii Pâinea este unul dintre cele mai necesare alimente, dintre...

Plan de Afaceri Andana Pan

PLAN DE AFACERI Extinderea activitatii Andana Pan in domeniul produselor de patiserie Andana Pan este unul din marii producatori de produse de...

Plan de Afaceri IMM - Europan

1. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI S.C. EUROPAN S.R.L. este o societate cu răspundere limitată, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr....

Ai nevoie de altceva?