Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA

Extras din referat Cum descarc?

I. Prezentarea firmei.
1. Informatii generale.
Europan Prod S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, str Crinului, nr 47, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, firma apartine de domeniul turismului si detine o pensiune.
Echipa pe care se bazeaza, seriozitatea ofertei si relatiile excelente cu partenerii de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-se de o reputatie foarte buna in randul clientilor, sunt siguri ca produsele si serviciile pensiunii vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Europan Prod S.A. stie ce inseamna un client multumit, sunt sigura ca poate face fata oricarei provocari. 
Societatea a fost inregistrata in Registrul Comertului cu J031857/1994, C.U.I : RO 6833760, avand un capital social de 1.500.000 RON.
Fiind o societate pe actiuni, aceasta are 2 asociati: Molete Ion si Petrescu Alina.
S.C. EUROPAN PROD S.A pune accent in desfasurarea activitatii sale clientul si satisfacerea intr-o cat mai mare masura a dorintelor si nevoilor sale.
2. Descrierea firmei.
Cotata cu 4 margarete pentru dotarile sale la cele mai moderne standarde, pensiunea Casa Europan va ofera, prin caldura cu care veti fi incojurati aici, sansa unui sejur de neuitat. La Casa Europan usa este intotdeauna deschisa cu cheile ospitalitatii. Iar toti cei care calca pragul devin prietenii. 
Pensiunea va pune la dispozitie: 10 camere cu pat dublu, 1 apartament cu doua camere si o garsoniera. Toate camerele au balcon, baie utilata la cele mai moderne standarde, sobe cu lemne, tv color si cablu tv, telefon, mobilier de stejar. De asemenea, pensiunea detine sistem de incalzire. Pe langa toate acestea va mai pune la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, living-room si bar. Vinoteca va ofera o gama atent selectionata de vinuri, bauturi fine si coctail-uri. Bucataria este dotata cu: 2 plite electrice, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigidere, masina de spalat vase. Spalatoria are masina de spalat automata, uscator, fier de calcat si tot ceea ce este necesar. Deasemenea detin si o parcare proprie. Pentru o mai buna petrecere a timpului liber si pentru relaxare va punem la dispozitie un teren de tennis si un loc de joaca pentru copii. Pensiunea dispune in exterior de foisor, gratar, nocturna si o terasa amenajata in stil rustic.
3. Obiectivele firmei.
Obiectivul unitatii este de a satisface pe deplin exigentele gastronomice ale clientilor, avand in vedere ca preocuparea oamenilor pentru o alimentatie sanatoasa si hranitoare este in crestere in ultimii ani - conform studiilor de piata efectuate de Agentia de monitorizare a tendintelor de consum in anul 2001. 
Se doreste ca pensiunea sa se ridice la standardele internationale din domeniu. Pentru aceasta s-a propus realizarea unei serii de obiective in functie de resursele disponibile. Astfel, obiectivele se clasifica in obiective economice si obiective sociale.
Obiectivele economice sunt acelea care se refera la latura financiara, adica sa creasca profitul si cifra de afaceri acest lucru realizandu-l in acelasi timp cu imbunatatirea serviciilor oferite prin achizitionarea de atv-uri si alte masini pe care sa le puna la dispozitia oaspetilor, sa imbunatateasca imaginea pensiunii prin desfasurarea unei puternice activitati promotionale, dar si prin oferirea unor produse si servicii superioare calitativ.
Obiectivele sociale constau in controlul poluarii in zona, cooperarea cu autoritatile in caz de incidente, satisfacerea clientilor prin oferirea unei game cat mai largi de produse dar si prin oferirea unor preturi acceptabie pentru mentinerea clientilor, sa ridice nivelul de pregatire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregatire organizate de intreprindere, pentru a face cunoscute angajatilor noile cerinte ale domeniului.
II. Resursele umane.
Molete Ion- director general. De profesie economist (absolvent al facultatii de Management al ASE Bucuresti) are o experienta de aproximativ 15 ani in turism si alimentatie publica. Inainte de a fi angajat pe acest post a lucrat 4 ani ca Director general al cazinoului Golden Look din Bucuresti si 6 ani ca director general al restaurantului Apolodor din Constanta. In trecut a lucrat timp de 2 ani si ca sef al restaurantului Steaua de Mare - Constanta.
Petrescu Bogdan- director economic.A absolvit Facultatea de Finante-Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti. Dispune de o experienta de 10 ani in domeniul sau de activitate, din care 4 ani - sef contabil la S.C. Danubia SA si 4 ani Director economic la S.C. Best Food Company productia alimentara.
Tican Ioana- director de marketing. Absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE Bucuresti, detine titlul de doctor in marketing si are o experienta in domeniu de 10 ani. A lucrat ca Director Relatii Publice al Balantine's Romania SRL si 5 ani ca Director de Marketing al Restaurantului Select din Bucuresti.
Petrescu Alina- administrator pensiune. A absolvit Facultatea de Management si are o experienta profesionala de 14 ani. A lucrat timp de 3 ani ca sef de sala pe un vas de croaziera american si a ocupat timp de 3 ani pozitia de sef al Restaurantului Caraibe din zona diplomatica a Bucurestiului. De curand a dobandit si titlul de contabil autorizat de CECCAR. 
III. Regulamentul de ordine interioara. 
Cap 1. - Dispozitii generale.
Art.1 Regulamentul de Ordine Interioara, stabileste dispozitii referitoare la organizarea si disciplina muncii in cadrul SC EUROPAN PROD SA, in conformitate cu prevederile Codului Muncii - Legea nr.53/2003 si cele ale legislatiei in domeniu.
Art.2 Salariatii SC EUROPAN PROD SA au obligatia sa respecte regulile generale privind organizarea muncii, disciplina si toate celelalte dispozitii ale prezentului regulament. 
Art.3 Regulamentul se aplica tuturor salariatilor angajati cu contract de munca, denumiti in continuare personalul SC EUROPAN PROD SA, precum si persoanelor detasate sau care efectueaza stagii de practica in cadrul SC EUROPAN PROD SA
Art.4 Prezentul Regulament cuprinde norme referitoare la:
1. Organizarea muncii, drepturile si obligatiile personalului;
2. Norme de igiena si de securitate a muncii;
3. Disciplina muncii si raspunderea disciplinara.
Art.5 Dispozitiile prezentului Regulament pot fi completate prin decizii interne de serviciu, privind organizarea si disciplina muncii, emise de administratorul SC EUROPAN PROD SA.
A. Organizarea muncii. Art.6 Durata timpului de lucru este de 8 ore efectiv pe zi si 40 ore pe saptamana sau 2 ore efectiv pe zi si 10 ore pe saptamana (dupa caz) si este valabila pentru tot personalul SC EUROPAN PROD SA, indiferent de functia ocupata.
Art.7(1) Programul zilnic de lucru incepe la ora 800 si se termina la ora 1600, pentru personalul angajat cu o norma de lucru de 8 ore pe zi.
(2) Programul de lucru prevazut la alin.(1) este obligatoriu pentru personalul care isi desfasoara activitatea la sediul SC EUROPAN PROD SA, la punctele teritoriale sau pe teren.
(3) Activitatea specifica fiecarui angajat, se poate desfasura si in afara orelor de program stabilite la alin.(1), in functie de activitatiile pe care firma le desfasoara, cu o informare prealabila a angajatilor.
(4) Conducerea SC EUROPAN PROD SA are dreptul, respectand legislatia in vigoare, sa modifice programul de lucru in functie de necesitatile companiei.
Art.8 Orele suplimentare pot fi efectuate de personalul companiei, in cazurile si conditiile prevazute de legislatia in vigoare.
Art.9 (1) Evidenta prezentei la serviciu se tine pe fiecare punct de lucru sau stand in parte, pe baza condicii de prezenta, in care personalul va semna zilnic, la inceputul si sfarsitul programului de lucru.
(2) In cazul in care angajatul intarzie sau absenteaza de la locul de munca si acest lucru se datoreaza unor situatii neprevazute sau a unor motive independente de vointa angajatului (boala, accident, etc.) salariatul are obligatia de a informa in scris, in urmatoarele doua zile lucratoare, pe administratorul SC EUROPAN PROD SA.
Art.10 (1) Angajatii companiei SC EUROPAN PROD SA pot fi invoiti sa lipseasca de la serviciu, in interes personal un numar de maxim 4 ore in cursul unei zile.
Art.11 SC EUROPAN PROD SA poate acorda, potrivit legii, concedii pentru studii si fara plata la cererea celor interesati.
Art.12 Programarea concediilor de odihna se face la sfarsitul fiecarui an pentru anul viitor. Propunerile de programare a concediilor se fac de catre fiecare angajat in parte si se aproba de administratorul companiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Firmei SC EuroPan Prod. SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!