Plan de dezvoltare personală

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In urma analizei S.W.O.T., am constatat ca in orice cariera, planificarea, reprezinta "cheia succesului".Multi considera ca nororcul este singura cale care asigura dezvoltarea pe plan profesional,dar din punctul meu de vedere, noi suntem cei care trebuie sa iesim pe piata muncii si sa ne fixam singuri obiectivele si strategiile de atingere a lor,caci doar asa vom obtine incredere in noi ,ceea ce ne va ajuta sa promovam in cariera.

2.Strategii de dezvoltare personala

2.1. Obiective de cariera(3-5 ani)

Toti oamenii viseaza sa isi faca planuri fie pe termen lung sau fie pe termen scurt cu privire la cariera lor, asa cum si eu intentionez ca in urmatorii trei ani sa termin cursurile "Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor" si sa ma inscriu la masterat in Administrarea Afacerilor la Academia de Stiinte Economice, Bucuresti.

Aceasta dorinta de a fi absolventa a unui curs de masterat in acest domeniu, ma va ajuta sa devin ceea ce mi-am propus in viitor, si anume manager al propriei afaceri. M-am orientat catre aceasta functie pentru ca ma consider o persoana creativa, perfectionista care nu se va multumi niciodata cu un post de subaltern.

In cinci ani, intentionez sa-mi deschid propria afacere dar acesta, nu inainte de a capata experienta necesara in cadrul unei firmei mici sau mijlocii ca si angajat.Vreau sa-mi dezvolt abilitatile si competentele profesionale si intelectuale pentru a ajunge unde mi-am propus.Consider ca doar in urma dobandirii unei experiente in cadrul unei firme voi fi capabila sa administrez o afacere.

Sunt constienta de faptul ca infiintarea unei afaceri si administrarea ei constituie o munca sustinuta in conditii de stres, in special din cauza concurentei acerbe rezultata din saturatia pietei.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Dezvoltare Personala.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
908 cuvinte
Nr caractere:
5 488 caractere
Marime:
16.69KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
dezvolare, administrare
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!