Plan de Afaceri - SC AV Media Productions SRL

Extras din referat Cum descarc?

1.1.1. Ramura de activitate - productia cinematografica, video si de programe de televiziune
A. DATE DE IDENTIFICARE A AGENTULUI ECONOMIC
1.) Denumirea societatii : S.C. AV MEDIA PRODUCTIONS S.R.L.
2.) Numarul si data inregistrarii la registrul Comertului: 
Personalul societatii noastre este format din angajati permanenti, colaboratori si consultanti specializati in domeniile relevante pentru scopul si obiectivele vizate.
I. PARTEA NEFINANCIARA
SINTEZA
S.C. AV MEDIA PRODUCTIONS S.R.L. si-a inceput activitatea la inceputul anului 2009 la initiativa Dl.Augustini Gabriel si are ca si obiect principal de activitate prestarea de servicii foto-video-print, promovare turism, design grafic. Conducerea societatii este asigurata de un consiliu de administratie, iar conducerea executiva revine unui presedinte al Consiliului de Administratie. Sediul firmei este in localitatea Cluj-Napoca , Str.Dionisie Roman ,nr. 10, ap.10, telefon 0726-978 959.
In prezent, AV Media Productions a elaborat 4 mari proiecte: AV Turism, AV Turism for Business, AV Weddings, AV Design.
AV Turism - este un program de promovare a turismului romanesc, conceput pentru a oferi servicii profesionale si complete structurilor de cazare din Romania. 
AV Turism for Business - este un newsletter electronic prin care am incercat sa realizam promovarea turismului de afaceri practicat in cele mai importante localitati din Romania.
AV Weddings - proiect ce simbolizeaza o noua imagine, un nou concept si o noua viziune asupra filmului de nunta.
AV Design - este un produs conceput de AV Media Productions pentru a pune la dispozitia clientilor sai un serviciu complex de creeare de materiale publicitare
Pe langa aceste proiecte, AV Media Productions realizeaza productii video, spoturi publicitare, emisiuni TV, grafica pentru emisiuni TV, filmari evenimente, reportaje, documentare.
Specialistii societatii noastre incearca initial sa identifice nevoile clientilor prin chestionarea directa a acestora si analiza mediului economic si social, la nivel local si regional.
Sacrifiicile facute si munca depusa sunt rezultatul a ceea ce noi detinem in prezent, iar mai mult de atat, e rezultatul bunului mers al firmei si al renumelui impecabil pe care aceasta o are pe piata. 
Obiectivul societatii noastre pe termen mediu si lung, il constituie obtinerea unei pozitii competitive pe piata si cresterea volumului de vanzari, prin satisfacerea nevoilor clientilor nostri.
Avantajele desfasurarii activitatii noastre sunt urmatoarele: serviciile noastre nu au concurenta directa, deoarece toti concurentii de pe piata vand produse/servicii similar, dar cu caracteristici diferite. Prin serviciile noastre am incercat sa punem accentul pe calitate, nu pe cantitate, iar totodata sa aducem ceva nou pe piata (prezentari video in sistem HDV si fotografii profesionale). Personalul nostru calificat poate satisface cererile celor mai exigenti clienti, intr-un mod impecabil. 
Dezavantajele desfasurarii activitatii noastre constau in numarul redus de personal care satisface destul de greu toate cererile potentialilor clienti.
Fiind formata dintr-o echipa tanara si dinamica, in decursul unui an si jumatate de activitate firma a acumulat o experienta vasta in domeniul productiilor media, datorita impunerii noii viziuni asupra conceptului de calitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC AV Media Productions SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!