Plan de Afaceri - Firma Adyon S.R.L. - Tulcea

Extras din referat Cum descarc?

Firma
Adyon SRL producatoare si distribuitoare de vin si achizitie struguri. Aceasta firma s-a infiintat in anul 1990. Capitalul este particular existand 1 actionar care are si functia de conducere. Firma are sediul in Municipiul Tulcea judetul Tulcea.
Afacerea propusa si domeniul de activitate
Pentru a reinvesti profitul din acesti ani de activitate se intentioneaza dezvoltarea firmei in domeniul productiei otetului respectiv cresterea capacitatilor de productie. Aprovizionarea cu materie prima se va realizeaza cu precadere de la producatorii particulari. Banii incasati in urma vanzarii vinului sunt de 1 050 000 000 lei. Pretul de vanzare va fi de 70 000/sticla 1l. Firma are 6 de angajati cu un salariu mediu de 3 500 000. 
Se doreste largirea ofertei de produse cu o investitie minima. Investitia, in valoare de 0 mil lei va putea fi acoperita integral dupa primele doua luni de utilizare. Exista in productie deja 2 masini de realizare a produsului finit. 
Ca o concluzie elementele existente sunt reprezentate de utilaje, personal salariat. Elementele care trebuie urmarite sunt reprezentate de achizitionarea a noi instrumente de inbuteliere.
Firma va functiona: 
- in regim de productie - va produce vin.
Consideram ca afacerea are sansa de reusita deoarece exista deja o piata formata iar in ceea ce priveste amplasarea ei putem spune ca este intr-o zona cu foarte multe recolte de struguri si pe langa acestea mai detine si 30 hectare cu care-si poate asigura propria sursa de finantare cu struguri.
Exista perspective largi de dezvoltare a afacerii prin punerea in functiune a unor centre proprii de distributie.
Clientii
Avem aici mai multe tipuri de clienti:
A: Pentru activitatile de productie avem clienti care vor cumpara vinul en-gros pe baza unor contracte ferme. 
B: Populatia din Judetul Tulcea
O parte din productia de vin va fi desfacuta en detail prin magazinul firmei.
Produsele / serviciile
Produsele principale care vor fi oferite sunt vinul si otetul de mere. Preturile practicate in present sunt:
- 45 000 kg de vin (en-gross)
- 70 000 kg de vin (ed- detail)
- 15 000 kg vin (en -gross)
- 25 000 kg vin (en detail)
Concurentii
Desi sunt destui concurenti firma s-a integrat bine pe aceasta piata deci nu are probleme de nici un fel cu atat mai mult cu cat are preturi acceptate de toti locuitorii orasului si nu numai. 
Segmentul de piata
Firma este amplasata in Municipiul Tulcea, judetul Tulcea intr-o zona propice pentru cultivarea materiei prime necesare.
Conducerea
Firma va fi condusa de un asocit si un administrator. Asociatul va coordona intreaga activitate, va angaja si controla personalul, se va ocupa direct de problemele de productie, precum si de contractarea pentru aprovizionare si desfacere. 
Administratorul va tine evidentele contabile si va veghea activitatea de achizitie si desfacere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Firma Adyon S.R.L. - Tulcea.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!