Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 845
Mărime: 105.26KB (arhivat)
Publicat de: Zeno Biro
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. 1. Scurta introducere 3
  2. 2. Descrierea firmei 3
  3. 3. Echipa si managementul firmei 3
  4. 4. Prezentare servicii 4
  5. 5. Analiza pietei 5
  6. 6. Obiective 4
  7. 7. Strategia firmei si implementarea 6
  8. 8. Informatii financiare 6

Extras din referat

1. Scurta introducere

„Quick cafe” este o societate comerciala cu raspundere limitata care se ocupa cu prestarea serviciilor de vending, si care urmareste extinderea pe piata, axanduse in special pe calitatea cafelei insa fiind perfect constienta in urma stidiilor de piata ca si cantitatea este un factor important.

2. Descierea afacerii

Firma este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital social de 200 de ron si este condusa de un singur manager general ( asociat unic).

In urma unor chestionare si a experientelor proprii am observat lipsa cafelei lavazza din automatele de cafea din boutique-uri si/sau chioscuri de ziare, precum si in cadrul corporatiilor/ bancilor sau a altor institutii.

Este cunoscut faptul ca aceasta cafea este de o calitate superioara si este preferata de consumatori in detrimentul alor brand-uri.

In urma acestor observatii s-a decis ca firma „quick cafe” sa se ocupe cu distributia gamei de cafea lavazza in automatele de cafea, pentru ca populatia doritoare sa poata avea accees la acest brand.

Pentru distributia aparatelor si intretinerea acestora ne propunem sa acizitionam 9 automobile tip mini-van cu care distribuitorii vor merge pe teren, la locatiile aparatelor.

De asemenea ne propunem infiintarea unui departament service care se va ocupa de buna functionare a aparatelor, unde va fi nevoie de echipamente speciale pentru asemenea actiuni.

Sediul firmei il ve-ti putea gasi pe strada presei nr 1.

3. Echipa si managementul firmei

Managerul general si in acelasi timp fondatorul firmei isi va alege o echipa de manageri, acestia fiind alesi in fuctie de necesitatile fiecarui departament. Astfel vom avea manageri pentru : departamentul de distributie, departament marketing, departament economic, departament service si un administrator.

Managerul general isi va alege echipa de manageri dupa urmatoarele criterii :

- Abilitatile de comunicare

- Abilitatile de leader

- Cunoasterea limbilor straine

- Studii/educatie

- Sanatate fizica/psihica

- Independenta

- Incredere

- Motivarea acceptarii functiei

- Capacitatea de adaptare

- Flexibilitatea

- Gandire sistematica

- Standarde personale si de comportament

- Cunoasterea specializarii deparamntului condus

Dupa selectarea echipei de manageri, acestia cu acordul managerului general vor recruta candidati pentru posturile de angajati in fiecare departament in fuctie de cunostintele acestora si de spiritul de echipa pe care acestia il prezinta.

Astfel departamentul de distributie va avea 9 angajati, cel de marketing va avea 9 angajati, departamentul economic va avea 6 angajati, iar departamentul service va avea 5 angajati.

4. Prezentare servicii si obiectivele

Activitatea firmei va consta in distribuirea cafelei lavazza in aparatele de cafea. Este o cafea de o calitate superioara care se gaseste de obicei la preturi neaccesibile pentru toate categoriile sociale in tara noastra. Dorim sa revolutionam lumea cafelei aducand acest brand in tara noastra si facandu-l accesibil tuturor oamenilor, de la corporatii pana la chioscurile din piete sau de pe strada s.a.m.d.

Preview document

Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 1
Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 2
Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 3
Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 4
Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 5
Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere - SC Quick Cafe SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Plan de Afaceri - Vulcanizare

1.Prezentarea ideii de afaceri In acest plan de afacere urmarim deschiderea unei vulcanizari la standarde ridicate,in orasul Craiova, intr-o zona...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Inițiere afacere - SC Milk SRL

1. Descrierea afacerii Descrierea ideii de afacere Descrierea societăţii Descrierea produselor şi serviciilor Localizarea afacerii Descrierea...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?