O Noua Strategie de Piata pentru Societatea S.C. Rocco S.A.

Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL 1 
Prezentarea generala a societatii 
S.C. ROCCO S.A
Societatea S.C. ROCCO S.A este o societate pe actiuni. Aceasta s-a infiintat pe data de 10 ianuarie 2000, si are sediul central in soseaua Pantelimon nr.268, sector 2 Bucuresti. Capitalul social al societatii ROCCO S.A este de 7000 RON. La constituirea acestei societati au participat 6 actionari:
- Ciovica Antonela, domiciliata in strada Izvorul Rece, nr.13, sector 4 Bucuresti; ea participand la capitalul social al societatii cu un procent de 20%;
- Constantinescu Luminita, cu domiciliul in strada Valea Alba, nr.80, sector 6 Bucuresti. El a participat la capitalul social cu un procent de 10%;
- Tanase Nicolae, domiciliat in strada Ion Polizu, nr.30, sector 2 Bucuresti, el participand la acest capital cu 25%;
- Dobrica Mihaela, domiciliata in P-ta Alba Iulia, nr.9, sector 3 Bucuresti. A participat la acest capital cu 15%;
- Popescu Alexandru, domiciliat in strada Traian, nr.140, sector 2 Bucuresti; ea participand la acest capital cu 10%;
- Negrea Gheorghe, cu domiciliul in strada Cutitul de Argint, nr.16, sector 4 Bucuresti. Acesta a participat la capitalul social al firmei cu 20%.
Obiectul de activitate. Societatea S.C ROCCO S.A. are ca obiect de activitate importul si distributia de imprimante, copiatoare, faxuri, medii magnetice, subansamble precum si consumabile pentru acestea, reciclarea si remanufacturarea consumabilelor, service pentru echipamentele respective. 
Societatea S.C ROCCO S.A. are o durata de functionare nelimitata, incepand cu data publicarii in Monitorul Oficial si inregistrata la Registrul Comertului. Are autorizatia numarul 2725044 din data de 11.01.2000. Ea are contul nr.15120092 deschis la banca BCR si contul nr.55120094 deschis la banca BRD.
Societatea poate fi dizolvata in conditiile legii precum si in cazul cand nu a depus, timp de 3 ani consecutiv, bilantul contabil sau alte acte care, potrivit legii se depun la Oficiul Registrului Comertului, ori si-a incetat activitatea pe o perioada mai mare de 3 ani consecutivi. In cazul dizolvarii, lichidarea societatii S.C ROCCO S.A. se va face daca autoritatea judecatoreasca care a pronuntat dizolvarea nu a hotarat altfel. 
CAPITOLUL 3
Resursele umane ale societatii
S.C ROCCO S.A.
Personalul intreprinderii cuprinde salariati incadrati permanent, prezenti la lucru, aflati in concediu de odihna, concediu de boala sau de studii, salariati absenti motivat sau nemotivat, cei care efectueaza ziua libera, cei trimisi sa lucreze in afara intreprinderii, cei aflati in deplasare.
Personalul din firma S.C ROCCO S.A. se poate clasifica astfel:
1. Dupa varsta. In functie de criteriul varsta, personalul firmei se poate clasifica astfel:
- Personalul cu varsta cuprinsa 25 si 35 ani;
- Personal cu varsta cuprinsa intre 35 si 50 ani;
2.- Dupa sex. La firma SC ROCCO S.A lucreaza atat femei (46 %) cat si barbati (54 %).
3.- Dupa pregatire. In firma SC ROCCO S.A este angajat personal cu:
- Studii medii - 25 %;
- Studii superioare - 75 %.
4. Dupa tipul de activitate prestata. Dupa tipul de activitate prestata, personalul din firma S.C ROCCO S.A. se poate clasifica astfel:
- Personal cu activitate de executie - 25 %;
- Personal cu activitati de conducere - 75 %.


Fisiere in arhiva (7):

 • O Noua Strategie de Piata pentru Societatea S.C. Rocco S.A
 • O Noua Strategie de Piata pentru Societatea S.C. Rocco S.A
  • CAP 3.doc
  • CAP 4.doc
  • CAP 5.doc
  • CAP 6.doc
  • CAP 7 + 8.doc
  • CAP. 1.doc
  • CAPITOLUL 2.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!