Motivatia Angajatilor

Extras din referat Cum descarc?

Motivatia angajatilor
1.Avand in vedere ca pentru angajatii S.C. IMPERIAL S.R.L. un loc important il ocupa sistemul de promovare, firma a decis ca angajatii vor fi promovati pe posturi ierarhice superioare in functie de eficienta desfasurarii activitatii acestora si de competentele lor aplicate la locul de munca.
Principalul efect pe care l-ar avea aplicarea acestei masuri ar fi faptul ca ar oferi angajatilor suficiente oportunitati de dezvoltare a carierei, atragandu-i astfel pe angajati ( care sunt in majoritate tineri) si motivandu-i sa isi desfasoare munca cat mai eficient pentru a avea o sansa sa promoveze.
Cost: In cadrul acestei modalitati nu exista costuri banesti fixe, presupunand costuri ulterioare in ceea ce priveste marirea salariului odata cu promovarea, costuri care difera insa de la un post la altul.
2. In ceea ce priveste gradul de informare asupra orientarii strategice si a rezultatelor organizatiei, firma decide organizare sedintelor intr-un mediu extern firmei, cu participarea tuturor angajatilor, acestea fiind corelate cu alte activitati (de exemplu organizarea unei sedinte la un restaurant, dupa servirea cinei).
Efecte: O sedinta care, de obicei presupune o atmosfera sobra, plictisitoare devine o atractie pentru personalul firmei deoarece, fiind in majoritatea lor tineri, agreeaza iesirile, indeplinindu-si in acelasi timp si adevaratul rol, acela de a informa angajatii cu privire la unele aspecte din cadrul firmei. Intr-o astfel de sedinta atmosfera creata ar fi una placuta, indivizii ar fi mult mai relaxati decat in mediul intern al firmei, detensionati, creandu-se un mediu propice pentru comunicarea informatiilor referitoare la orientarea strategica si la rezultatele organizatiei.
Cost: Se incheie un contract cu restaurant ,,Casa Boiereasca" ce dispune de un separeu unde s-ar putea desfasura sedinta in bune conditii.
35 euro /persoana, 1220 euro cost total 
3. Tinand cont de faptul ca intre angajati este important sa existe o relatie atat de colegialitate, cat si de prietenie, firma organizeaza activitati de socializare in care sunt implicati angajatii de tipul petrecerilor cu teme diverse (,, Gangster party" , ,,Oscar after party", ,, Music hall", ,, Striptease invers"). Pentru aceasta incheie un contract cu firma de organizare evenimente ,,No Surprises".
Exemple de evenimente organizate pentru angajati:
Gangster party


Fisiere in arhiva (1):

  • Motivatia Angajatilor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!