Microsoft

Extras din referat Cum descarc?

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricand, de oriunde si pentru orice dispozitiv.
Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.
Istoricul si evolutia  companiei multinationale Microsoft de la infiintare pana in prezent
Nu se poate vorbi despre istoricul companiei Microsoft fara a face o scurta istorie a fondatorului Microsoft, Bill Gates.
Nascut pe 28 octombrie 1955 Bill Gates a crescut in Seattle impreuna cu cele 2 surori ale sale. Tatal sau William H. Gates este avocat in  Seattle. Mama sa, Mary Gates a fost profesoara si membra in comitetul de conducere al Universitatii din Washington
si presedinta a United Way International.
Inca din adolescenta Bill Gates se lauda colegilor ca intr-o zi el va ajunge milionar. S-a subestimat cu mult...
Bill Gates a devenit pasionat de calculatoare inca  clasa a-8-a. Scoala sa a primit un calculator iar Bill, impreuna cu prietenul sau cel mai bun Paul Allen se foloseau de acest pretext pentru a chiuli de la orele de gimnastica. Cateodata ei se furisau noaptea in scoala pentru a petrece mai mult timp la computer. In aceasta perioada Bill a creat primul sau program, un joc tic-tac-toe.


Fisiere in arhiva (1):

  • Microsoft.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!