Previzualizare referat:

Extras din referat:

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricand, de oriunde si pentru orice dispozitiv.

Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Istoricul si evolutia companiei multinationale Microsoft de la infiintare pana in prezent

Nu se poate vorbi despre istoricul companiei Microsoft fara a face o scurta istorie a fondatorului Microsoft, Bill Gates.

Nascut pe 28 octombrie 1955 Bill Gates a crescut in Seattle impreuna cu cele 2 surori ale sale. Tatal sau William H. Gates este avocat in Seattle. Mama sa, Mary Gates a fost profesoara si membra in comitetul de conducere al Universitatii din Washington

si presedinta a United Way International.

Inca din adolescenta Bill Gates se lauda colegilor ca intr-o zi el va ajunge milionar. S-a subestimat cu mult...

Bill Gates a devenit pasionat de calculatoare inca clasa a-8-a. Scoala sa a primit un calculator iar Bill, impreuna cu prietenul sau cel mai bun Paul Allen se foloseau de acest pretext pentru a chiuli de la orele de gimnastica. Cateodata ei se furisau noaptea in scoala pentru a petrece mai mult timp la computer. In aceasta perioada Bill a creat primul sau program, un joc tic-tac-toe.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microsoft.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 213 cuvinte
Nr caractere:
7 672 caractere
Marime:
20.35KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
firma, intemeiere, organizare, productie
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!