Managerul din Mine

Extras din referat Cum descarc?

De multe ori m-am intrebat ce rol are un dirijor in cadrul unui concert de muzica simfonica avand in vedere faptul ca de fiecare data am observat uitandu-ma atat la instrumentisti cat si la dirijor ca acestia nu isi luau ochii de la partitura aproape de loc.Nu intelegeam ce rol avea dirijorul.Mai tarziu am realizat ca contributia dirijorului la calitatea interpretarii unei piese muzicale reprezinta mai bine de 80%, rolul acestuia fiind sa mentina ritmul, sa coordoneze si sa armonizeze permanent toate instrumentele, sa intervina in cazul in care nu se respecta ceva.Tot acesta este cel care ii alege pe muzicieni, dirijorul fiind pregatit in permanenta stiind rolul fiecaruia in cadrul concertului.
Consider ca exista o mare legatura intre ce am povestit mai devreme si intre ceea ce reprezinta un manager, astfel pot spune ca managerul este pentru companie, ceea ce dirijorul este pentru orchestra.Managerul este specialist in domeniul managementului, este conducatorul ce coordoneaza intreprinderea, este cel care se straduie sa o aduca la cote inalte, sa o faca sa functioneze perfect aplicand principiile si tehnicile managementului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managerul din Mine.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Carte : Management - Prof.univ.dr. Toader MOGA, Prof.univ.dr. Radu VOICU,	 Lect.univ.drd. Carmen Valentina RADULESCU
http://www.comunicatedepresa.ro/manager/definitie/
http://www.advocate.ro/cabinet_avocat_cuvant_Manager


Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!