Managementul riscurilor în proiecte

Cuprins referat Cum descarc?

1. Introducere
2. IBM Worldwide Project Management Method
3. Descrierea poiectului
4. Riscul
4.1. Riscul - definitii generale
4.2. Gestionarea riscului in afaceri 
5. Analiza situatiei generale
5.1 Riscurile afacerii
5.2. Concluzii


Extras din referat Cum descarc?

IBM Global Services
IBM Global Services este cel mai mare furnizor de servicii de afaceri si tehnologie, , cu venituri in anul 2002 de mai mult de $ 36 de miliarde de euro. Suntem cu cea mai rapida crestere din partea IBM, cu mai mult de 180000 de profesionisti care deservesc clienti din 160 de tari. Din anul 1991, IBM Global Services a ajutat companii de toate marimile sa-si gestioneze operatiunile de IT si resursele, si sa se asigure ca investitiile lor in tehnologie contribuie la o crestere profitabila. IBM Global Services are, de asemenea, dezvoltat in industrie o gama larga de servicii de e-business, de la strategii de consultanta si de integrare Web precum si infrastructuri de servicii de hosting. 
IBM Global Services a recunoscut importanta metodelor formale de a furniza , mijloace repetabile si de a oferi solutii care in final duc la proiecte de succes si clienti satisfacuti. in scopul de a asigura consecventa si calitatea proiectelor noastre, metodele standard ofera fundamentul pentru toate lucrarile efectuate de IBM Global Services. 
IBM Global Services a definit standard de peste doua metode pentru a ne da posibilitatea de a livra cele mai bune solutii end-to-end pentru clientii nostri: 
IBM Worldwide Project Management Method
IBM Global Services Method
Aceste metode au fost create pentru a exploata si structura experienta si de "know how" de la IBM. Profesionisti, furnizeaza platforma pentru dezvoltarea abilitatilor, IBM si de a se transforma intr-un element de activ pe baza de serviciile companiei: 
2. IBM Worldwide Project Management Method (WWPMM)
WWPMM defineste "cum" se administra un proiect. Acesta ofera indrumari cu privire la cele mai bune practici pentru definirea, planificarea, executia si controleaza o mare varietate de proiecte bazate pe o abordare comuna in terminologie comuna si de concepte de management de proiect. 
WWPMM prevede indrumari privind modul de a raspunde la zi cu zi proiectul de situatii si se formeaza fundamentul pentru un sistem eficient de management al proiectului. 
IBM World-wide Management de proiect Metoda este utilizata pentru toate IBM-proiecte gestionate atat in cadrul IBM Corporation si pentru livrarea de solutii pentru clientii nostri. 
sapte Chei spre success:
WWPMM complet include sapte Chei spre success: care sunt prezentate in diagrama urmatoare
sapte Chei spre success se bazeaza pe cercetare si experienta asupra factorilor care conduc la succesul sau esecul intr-o gama larga de proiecte. Proiectele complexe intreprinse de IBM astazi implica de obicei seturi complexe intre partile interesate, echipe, sfera de aplicare a presiunilor, tehnologia de riscuri, riscuri de organizare, etc Aceasta implica un risc ca lucrurile pot fi uitate sau trecute cu vederea lucru care poate afecta grav sau distruge proiectului. Cele sapte Cheia succesului permite managerilor de proiect de a se implica in toate partile cheie interesate ca jucatori intr-un mod de a gandi si in comunicarea pe toate marile companii le au spre succesul sau esecul unui proiect de factori. The Seven Keys prevad: 
- O lista de verificare a unor cauze de esec al proiectului care permite lucrul in echipa, pentru a feri proiectul de esec. 
- O lista de proiecte de succes si factori care ne permit sa mearga impreuna pentru a face mai bine in caz de esec. 
- O lista de ordine de zi care ofera un cadru familiar si usor de prezentat partilor interesate a celor mai importante probleme la proiectul.
- O lista de probleme cheie precum si acordarea de prioritate si actiunile recomandate, pentru ca grupurile de directie, sa fie mai eficiente si mai eficace in discutiile si deciziile lor.
La un nivel ridicat, Global Services Metoda continutul este exprimat in termeni urmatori:
Engagement Models


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul riscurilor in proiecte.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!