Managementul proiectelor

Extras din referat Cum descarc?

In aceasta lucrare voi evidentia doua probleme care persista de mult timp in orasul Tirgu Neamt si care pana in momentul de fata nu au fost deloc rezolvate. Avand in vedere ca aceste probleme nu exista numai in orasul Tirgu Neamt ci si in alte localitati, consider ca ele pot fi rezolvate prin intermediul proiectelor europene, mai ales ca orasul Tirgu Neamt este un oras mai mic avand o populatie de 20113 locuitori (conform datelor de la recensamantul din anul 2011). 
Prima problema avuta in vedere este legata de cainii vagabonzi din Tirgu Neamt. Dupa cum am specificat si in introducere aceasta problema persista de mult timp in acest oras si, mai mult, cauzeaza iritarea, nemultumirea cetatenilor. 
Trebuie amintit ca in orasul Tirgu Neamt a avut loc o intamplare nefericita (din punctul meu de vedere) si anume ca animalele (cainii vagabonzi ) au fost, se pare, otravite si nu se stie cine a fost in spatele acestei actiuni.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul proiectelor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!