Managementul proiectelor

Extras din referat Cum descarc?

In aceasta lucrare voi evidentia doua probleme care persista de mult timp in orasul Tirgu Neamt si care pana in momentul de fata nu au fost deloc rezolvate. Avand in vedere ca aceste probleme nu exista numai in orasul Tirgu Neamt ci si in alte localitati, consider ca ele pot fi rezolvate prin intermediul proiectelor europene, mai ales ca orasul Tirgu Neamt este un oras mai mic avand o populatie de 20113 locuitori (conform datelor de la recensamantul din anul 2011). 
Prima problema avuta in vedere este legata de cainii vagabonzi din Tirgu Neamt. Dupa cum am specificat si in introducere aceasta problema persista de mult timp in acest oras si, mai mult, cauzeaza iritarea, nemultumirea cetatenilor. 
Trebuie amintit ca in orasul Tirgu Neamt a avut loc o intamplare nefericita (din punctul meu de vedere) si anume ca animalele (cainii vagabonzi ) au fost, se pare, otravite si nu se stie cine a fost in spatele acestei actiuni.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul proiectelor.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!