Managementul Proiectelor

Extras din referat Cum descarc?

Programul "Europa pentru cetateni 2007-2013" Comisia Europeana, Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au convenit asupra infiintarii Programului ,,Europa pentru cetateni", care materializeaza cadrul juridic pentru sprijinirea unei game largi de activitati si organizatii care promoveaza ,,cetatenia europeana activa", cum ar fi, de exemplu, implicarea cetatenilor si a societatii civile in procesul de integrare europeana.  
Programul ,,Europa pentru cetateni" se construieste pe baza experientei acumulate in cadrul Programului anterior de promovare a cetateniei europene active, care s-a derulat intre 2004 si 2006. Acest program a fost prezentat de Comisie dupa consultari prelungite cu diferiti agenti importanti si dupa o evaluare pre si post implementare, care a analizat nevoia de interventie la nivel comunitar si impactul estimat al Programului asupra sectorului respectiv. Multumita acestor experiente si reflectii, acest Program al celei de-a doua generatii demonstreaza existenta unui anumit nivel de maturitate, care combina continuitatea cu inovatia. Acest Program se va desfasura intre anii 2007 si 2013. 
Obiective generale
Obiectivele generale ale Programului "Europa pentru cetateni" sunt sa contribuie la: 
- acordarea posibilitatii cetatenilor sa interactioneze si sa participe la construirea unei Europe si mai apropiate, care este democratia si indreptata catre lume, unita si imbogatita prin diversitatea sa culturala, formandu-se astfel cetatenia Uniunii Europene; 
- dezvoltarea unui simt al identitatii europene, bazat pe comunitatea de valori, istorie si cultura; 
- dezvoltarea unui simt al apartenentei la Uniunea Europeana printre cetatenii acesteia; 
- cresterea tolerantei si intelegerii reciproce intre cetatenii europeni prin respectarea


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Proiectelor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!