Managementul productiei S.C. Ca La Mama Acasa S.R.L.

Cuprins referat Cum descarc?

I. PREZENTAREA INTREPRINDERII
1. DENUMIREA, FORMA JURIDICA , SEDIUL
2. OBIECTIVUL DE ACTIVITATE AL SOCIETATII
3. CAPITALUL SOCIAL 
II PREZENTAREA PRODUSULUI REPREZENTATIV
1. PRODUSUL REPREZENTATIV
2. DESCRIEREA PROCESULUI TEHNOLOGIC
III. SCHITA INTREPRINDERII
IV. FILMUL OPERATIILOR
4.1. PREPARAREA ALUATULUI
4.2.PRELUCRAREA ALUATULUI: DIVIZARE, CANTARIRE, MODELARE, CRESTERE
4.3.COACERE
4.4.DEPOZITAREA SI LIVRAREA
4.5.ORGANIGRAMA
V. ECHILIBRAREA CAPACITATILOR DE PRODUCTIE
VI.CONCLUZII SI OBIECTIVE
VII. BIBLIOGRAFIE


Extras din referat Cum descarc?

1.DENUMIRE, FORMA JURIDICA, SEDIUL:
Denumirea societatii este S.C.CA LA MAMA ACASA S.R.L., conform dovezii de anterioritate nr. 5008 din data de 14.12.2015. S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L. se organizeaza potrivit legii ca societate comerciala cu raspundere limitata si functioneaza in baza prezentului act constitutiv si a legilor in vigoare. In cuprinsul acestui act constitutiv, S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L, este denumita societate. In toate actele, facturile, publicatiile emanand de la societate, denumirea va fi urmata de initialele S.R.L., de capitalul social, sediul societatii si numarul de inmatriculare de la Registrul Comertului:J09/5008/14.12.2015.
Societatea Comerciala S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L , este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut.
Sediul societatii se afla in Romania, municipiul Ploiesti, str Vasile Lupu nr 32. Sediul acesteia poate fi schimbat pe baza hotararii asociatului unic, Popescu Maria, in orice localitate din Romania, cu efectuarea formalitatilor prevazute de lege.
In vederea extinderii activitatii, societatea va putea construi, cumpara si inchiria alte spatii, deschizand sucursale sau filiale in tara si strainatate,cu respectarea conditiilor prevazute de lege.
2.OBIECTIVUL DE ACTIVITATE
Obiectivul de activitate al societatii , conform codului CAEN :
107-Fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase 
Activitatea principala:
1071-Fabricarea cozonacului; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie
Alte activitati :
1072-Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie 
1073-Fabricarea macaroanelor, taiteilor, cus-cus-ului si a altor produse fainoase similar
3.CAPITALUL SOCIAL
Capitalul social subscris si varsat este de 800.000Lei. Capitalul social este subscris si varsat la Banca Transilvania - Agentia Ploiesti, avand suma de 800.000 si chitanta numarul 1893 impartit in 20 parti sociale a cate 40.000 Lei fiecare.
Obligatiile societatii sunt garantate cu capitalul social al acesteia, iar asociatul unic Popescu Maria, raspunde numai in limita partilor pe care le detine in societate.
Capitalul social poate fi majorat pe baza deciziei asociatului unic. Partile sociale nu pot fi reprezentate prin titluri negociabile. Partile sociale sunt nominative.
Societatea va tine evidenta tuturor partilor sociale intr-un registru numerotat si sigilat care se va pastra la sediul societatii. In caz de deces a asociatului unic, societatea va continua cu mostenitorii acestuia. Capitalul social poate fi majorat sau redus in conditiile prevazute de lege. 
Marirea capitalului social se realizeaza prin noi aporturi si se poate face fie prin emiterea unor noi parti sociale, fie prin majorarea partilor sociale existente. Majorarea poate fi facuta prin aporturi in natura, in numerar, sau in ambele, sau prin incorporarea beneficiilor, a rezervelor.Capitalul social poate fi redus cu respectarea prevederilor legale. Hotararea va arata motivele reducerii capitalului si procedeul ce va fi folosit pentru efectuarea acestei reduceri.
Managementul de la cel mai inalt nivel se asigura ca politica referitoare la
Calitate,Mediu, Siguranta Alimentului, Sanatate si Securitate Ocupationala, Declaratia presedintelui si obiectivele SMI sunt cunoscute, intelese si implementate de intreg personalul, la toate nivelurile S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L.
II.PREZENTAREA PRODUSULUI REPREZENTATIV 
Cozonacii "CA LA MAMA ACASA", sunt produsi cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului, pentru ca fiecare cozonac sa aduca spiritul si bucuria specifice sarbatorilor sau a evenimentelor speciale ce se petrec zi de zi Savoarea si aroma lor sunt date atat de calitatea ingredientelor, cat si de timpul dedicat prepararii.
Traditiile romanesti cuprind sortimente numeroase culinare. De Pasti si de Craciun, cele mai mari doua sarbatori religioase ale romanilor, gasim pe masa fiecaruia cozonac. Cu nuca, cu rahat, cu stafide, cu cacao, simplu sau acoperit de o crusta cu zahar ars, cozonacul a devenit un simbol al sarbatorilor la romani. Cozonacii aduc aminte de familie, de prieteni si aduc in sufletele oamenilor o picatura de sarbatoare oricand ar fi consumati. Calzi, aburinzi, fragezi incat se sfarma in mana, cozonacii sunt un deliciu pentru orice copil.
Consumati seara, la pranz, ca desert sau mic dejun, cozonacii cosntituie un aliment complex care poate acoperi atat necesarul zilnic de fibre, cat si oferi o cantitate ridicata de energie pentru intreaga zi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul productiei S.C. Ca La Mama Acasa S.R.L..docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Lucian Guga, Sabin Guga "Economia intreprinderii"-indrumar, Brasov, 2006
- Florica Badea "Managementul productiei", Ed. ASE, 2006
- http://www.rompan.ro/cozonaci/
- http://www.creeaza.com/familie/alimentatie-nutritie/PROCESUL-TEHNOLOGIC-DE-FABRICA816.php
- http://www.creeaza.com/familie/alimentatie-nutritie/PROIECT-PROCESUL-TEHNOLOGIC-DE245.php


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!