Managementul Financiar Contabil

Extras din referat Cum descarc?

Datele de identificare ale societatii comerciale studiata sunt urmatoarele:
DENUMIRE FIRMA: S.C. SISTEM S.R.L.
FORMA JURIDICA: S.R.L., persoana juridica romana
Sediul firmei este in Targu Mures.
OBIECTUL DE ACTIVITATE: 
Cod caen- Activitati de contabilitate, revizie contabila si consultatii in domeniul fiscal.
Capitalul social este in valoarea de 300 lei, divizat in 10 parti sociale.
Societatea este administrata de un asociat unic. 
Codul Unic de Inregistrare este 16059039 iar atributul fiscal al societatii este RO, si este inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J 26-65-2004 . 
In conformitate cu prevederile legale in vigoare, Capitalul social al unei societati cu raspundere limitata nu poate fi mai mic de 200 lei si se divide in parti sociale egale, care nu pot fi mai mici de 10 lei.
Partile sociale nu pot fi reprezentate prin titluri negociabile.
In cazul in care, intr-o societate cu raspundere limitata, partile sociale sunt ale unei singure persoane, aceasta, in calitate de asociat unic, are drepturile si obligatiile ce revin, potrivit prezentei legi, adunarii generale a asociatilor.
Daca asociatul unic este administrator, ii revin si obligatiile prevazute de lege pentru aceasta calitate.
In societatea care se infiinteaza de catre un asociat unic, valoarea aportului in natura va fi stabilita pe baza unei expertize de specialitate.
O persoana fizica sau o persoana juridica nu poate fi asociat unic decat intr-o singura societate cu raspundere limitata.
O societate cu raspundere limitata nu poate avea ca asociat unic o alta societate cu raspundere limitata, alcatuita dintr-o singura persoana.
In caz de incalcare a prevederilor legale, statul, prin Ministerul Finantelor Publice, precum si orice persoana interesata poate cere dizolvarea pe cale judecatoreasca a unei societati astfel constituita.
Pe baza hotararii de dizolvare, lichidarea se va face in conditiile prevazute de legea in vigoare, pentru societatile cu raspundere limitata.
I.Sistemul de documente privind constituirea si functionarea societatii comerciale.
Societatea Comerciala SISTEM SRL a fost infiintata in conformitate cu prevederile Legii nr.31/1990, cu modificarile si completarile ulterioare, in anul 2004, avand numarul de inregistrare la Registrul Comertului J 26-65-2004.
Actul constitutiv al societatii SISTEM SRL cuprinde:
Forma juridica a societatii este de Societate cu Raspundere Limitata.
Denumirea societatii este ,,SISTEM" SRL iar sediul social este stabilit in Tg. Mures, Bulevardul Republicii numarul 7.
Durata de functionare a societatii este nelimitata in timp.
Activitatea principala a societatii este :
7412 - Activitati de contabilitate, revizie contabila, consultatii in domeniul fiscal.
Capitalul subscris si varsat pentru constituirea societatii este de 300 RON. Capitalul social se imparte in 10 de parti sociale egale, in valoare nominala de 30 RON fiecare, detinute in totalitate de asociatul unic.
Societatea este administrata, pe durata nelimitata, de o persoana fizica, cetatean roman.
SC SISTEM SRL este societate comerciala organizata si functioneaza in baza legislatiei comerciale romanesti, fiind persoana juridica de nationalitate romana.
Este declarata inca de la inceput ca societate comerciala platitoare de TVA, avand Codul de Identificare Fiscala RO 16059039.
In prezent isi desfasoara activitatea de prestari servicii in Targul Mures si are 4 salariati cu contract de munca pe perioada nedeterminata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Financiar Contabil.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!