Managementul Financiar al Proiectelor

Extras din referat Cum descarc?

1. Profilul de activitate
Firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, locuinte private. Este o companie infiintata ca alternativa la serviciile de curatenie existente pe piata. 
Fiecare client al nostru beneficiaza de o solutie unica, optimizata pentru necesitatile firmei sale. Oferim o gama extinsa de optiuni si extraoptiuni pentru servicii curatenie. Impreuna vom identifica necesitatile fiecarui spatiu si frecventa cu care facem curatenie. 
Personalul de curatenie este alcatuit din oameni tineri, entuziasti, bine pregatiti profesional prin traininguri de specialitate sustinute de firmele producatoare de echipamente si produse de curatat. Firma detine dosare cu datele lor personale, cazierul si adeverita medicala care le atesta starea de sanatate.
Avem in vedere ca in activitatea noastra patrundem uneori in spatii personale, in zone de lucru ce nu suporta deranj prelungit. In acest sens ne selectam si instruim staff-ul incat acesta sa se incadreze perfect in orice mediu, fie el casa sau biroul dvs. Ne modulam programul si modul de lucru in functie de fiecare proiect astfel incat prezenta CleanLux sa fie vizibila doar prin ceea ce a lasat in urma: un mediu optim pentru activitatea dvs de zi cu zi.
2. Serviciile oferite de firma CleanLux sunt:
1. Servicii de curatenie generala si intretinere pentru: sedii firme, centre de afaceri, showroom-uri, institutii publice, locuinte private.
2. Servicii speciale: curatenie in timpul constructiei, curatenie finala dupa constructor, curatenie dupa reamenajari, curatenie inainte si dupa petreceri, curatenie inainte si dupa targuri si expozitii, spalare mocheta, covoare, tapiterii, spalari geamuri,
3. Tratamente speciale pentru pardoseli: cristalizare marmura, tratari pardoseli (suprafete impermeabile).
3. Obiectivul nostrum este simplu: 
Sa furnizam servicii de curatenie de inalta calitate si solutii profesionale pentru toti clientii nostrii la timp si in limita bugetului. 
4. Concurenta
Pe piata serviciilor de curatenie a orasului Iasi, concurenta nu este foarte mare, firmele concurente sunt: Ariel Cleaning Services, City Cleaning, Cleaning Center, P&M CleanerFree, MC Clean, Sky Cleaner. Pe locul intai se situiaza firma Sky Cleaner.
5. Calitatea serviciilor
Firma CleanLux isi focalizeaza activitatea pe calitatea serviciilor oferite, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor, prin: retehnologizare continua; colaborare cu producatori si distribuitori de echipamente si detergenti; in activitatea pe care o desfasoara foloseste numi produse profesionale, de inalta calitate, care vor oferi clientilor nostri increderea de care au nevoie. Printre produsele si echipamentele pe care le folosim, se numara:
-Masini de curatat covoare si mochete dotate cu perii de extractie cu latimi de
pana la 30 cm, cu doua sau trei pulverizatoare, cu duze diferite pentru covor, tapiteri sau suprafete dure ;
-Monoperie 2140: nivel de zgomot redus, de numai 58 dB(A), filtrare in trei trepte, prin care praful se retine in proportie de 99,99% ; 
-Aspirator V5: compact cu o larga utilizare, filtrare de mare performanta, nivel de 
zgomot scazut . Aspirator V10 - aspirator cu extractie, umed si uscat, cu o capacitate a rezervorului de 16L ; 
1. Solutii de curatenie profesionale (Ecolab)
-Brial Top: solutie cu agent de spalare neutru pentru toate tipurile de pardoseli si suprafete lavabile : sticla, marmura, plastic, melamina, mozaic. Este un produs usor biodegradabil care mentine stralucirea naturala a suprafetei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Financiar al Proiectelor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!