Managementul Creativitatii si Inovarii

Extras din referat Cum descarc?

Creativitatea este importanta intr-o buna parte a vietii organizationale. Cand conflictele functionale sunt bine conduse, este posibil ca organizatiile sa gaseasca cai noi, mai bune si mai creative pentru a-si indeplini sarcinile. Creativitate permite organizatiilor sa anticipeze schimbarea, sa creeze noi tehnologii, produse, si noi metode operationale. 
Acest tip de planificare vizeaza dezvoltarea intreprinderii, si anume: expansiunea, diversificare, crestere interna si externa, investitii etc.
Planificarea strategica este axata pe relatiile intreprinderii cu mediul si apeleaza mai putin la cifre, dar necesita o analiza aprofundata a oportunitatilor si riscurilor previzibile. 
Analiza optiunilor strategice in domeniul inovarii vizeaza impactul noilor produse si tehnologii asupra competitivitatii firmelor. Se pot utiliza urmatoarele metode de analiza strategica:
-metoda RDS (Royal Dutch Shell) sau DPM (Directional Policy Matrix);
-metoda ADL (Arthur D. Litlle);
-metoda SRI (Stanford Research Institute);
-metoda scenariilor;
-metoda Delphi.
Utilizarea metodei RDS in domeniul inovarii permite identificarea si evaluarea optiunilor strategice in functie de competitivitatea firmelor si de atractivitatea proiectelor de inovare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Creativitatii si Inovarii.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!