Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I. Descrierea organizatiei
Casa Lebada SRL este o firma cu sediul in Iasi, infiintata in anul 1993 cu capital 100% romanesc, care se inscrie printre primii sase producatori de lacuri si vopsele din Romania, fiind si primul producator de lacuri si vopsele din zona Moldovei, cu aproape 20 de ani de experienta in acest domeniu.
Este prima fabrica de productie din Iasi.
Acum 19 de ani, in data de 23 august 1993, lua nastere compania S.C. CASA LEBADA S.R.L., fiind primul distribuitor de hiploclorit de sodiu din zona Moldovei.
Prima linie de productie pentru fabricarea vopselurilor alchidice a fost data in folosinta in 1996, o data cu lansarea brandului LEBADA. La vremea aceea, muncitorii lucrau o zi intreaga pentru a face o sarja de vopsea. In urmatorii ani au continuat dezvoltarea tehnologiei de producere si ambalare de lacuri si vopsele. Modernizarea sectiei de productie a dus la dezvoltarea unor noi game de vopsele alchidice, de interior si exterior, cum ar fi EKO LUCIOASA, dupa retete testate pe piata americana.
In 2009 si-a facut debutul cu o noua vopsea lavabila 100% ecologica EKO WEISS; vopsea ce a obtinut locul 1 in Top Afaceri Romania pe domeniul: Fabricarea vopselelor si lacurilor.
In 2010, Casa Lebada a lansat pe piata Gama SMART de tencuieli decorative quartz, marmura si Reibeputz & Rollputz.
Firma comercializeaza vopsele alchidice si lavabile sub urmatoarele branduri: EKO PRACTIK, EKO LUCIOASA, LEBADA SUPERLUCIOASA- vopsele alchidice si EKOWEISS- vopsele lavabile pe baza de apa.
Comercializeaza deasemenea produse de curatenie si dezinfectanti sub brandurile: BEK si LEBADA. Distributia produselor se realizeaza in Romania prin intermediul unei retele nationale de distribuitori si comercianti.
Detine un laborator propriu de cercetare, dotat si acreditat la standardele Uniunii Europene. 
Este atestata calitatea produselor atat de certificarile de calitate ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS cat si de catre organisme competente in domeniu: Ministerul Sanatatii, Laboratorul de Chimie Sanitara, Laboratorul de Testari Chimice de la Antibiotice S.A.. 
Activitatea si performantele firmei sunt evidentiate de Premiile si Mentiunile obtinute in randul Topurilor Camerei de Comert si Industrie, Companiei "Fabricat in Romania", Intreprinderi Mici si Mijlocii, si la targuri si expozitii - Camex si Romexpo.
Firma are ca obiect de activitate productia si comercializarea produselor chimice casnice si industriale: hipoclorit de sodiu, coloranti sintetici, grunduri, vopsele, lacuri, chituri, produse pentru curatenie. 
Este specializata pe fabricarea a doua game de produse: 
o Gama Clean: produse de curatenie si dezinfectie, detergenti; 
o Gama Color: lacuri, vopsele, emailuri, solventi, diluanti organici, adezivi;
Produsul pe care il vom comercializa in Republica Moldova in mod special este detergent-inalbitor-dezinfectant deoarece este un produs realizat in urma multor incercari si analize, este un produs bun, nou pe piata cu o calitate ridicata si o cerere mare din partea populatiei.
Se transporta si se depoziteaza in conditii specifice.
Din toata gama de produse, acest produs are cererea cea mai mare catre Republica Moldova.
Resurse 
Resursele umane: 
Firma are 63 de angajati, a caror varsta medie este de 35 ani si intre care se stabilesc relatii ierarhice, functionale si de colaborare. Au oameni specializati: tehnologi, chimisti si operatori, care lucreaza in laboraboarele specializate cu aparatura de ultima generatie.
Toti salariatii au carte de munca. Incadrarea si pregatirea personalului sunt incredintate departamentului de Resurse Umane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Comertului SC Casa Lebada SRL.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!