Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2941
Mărime: 141.18KB (arhivat)
Publicat de: Sidonia Oprea
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Capitolul I. Descrierea organizației

Casa Lebăda SRL este o firmă cu sediul în Iași, înființată în anul 1993 cu capital 100% românesc, care se înscrie printre primii șase producători de lacuri și vopsele din România, fiind și primul producator de lacuri și vopsele din zona Moldovei, cu aproape 20 de ani de experiență în acest domeniu.

Este prima fabrică de producție din Iași.

Acum 19 de ani, în data de 23 august 1993, lua naştere compania S.C. CASA LEBADA S.R.L., fiind primul distribuitor de hiploclorit de sodiu din zona Moldovei.

Prima linie de producţie pentru fabricarea vopselurilor alchidice a fost dată în folosinţă în 1996, o dată cu lansarea brandului LEBĂDA. La vremea aceea, muncitorii lucrau o zi întreagă pentru a face o șarjă de vopsea. În următorii ani au continuat dezvoltarea tehnologiei de producere şi ambalare de lacuri şi vopsele. Modernizarea secţiei de producţie a dus la dezvoltarea unor noi game de vopsele alchidice, de interior şi exterior, cum ar fi EKO LUCIOASĂ, dupa reţete testate pe piaţa americană.

În 2009 şi-a făcut debutul cu o nouă vopsea lavabilă 100% ecologică EKO WEISS; vopsea ce a obţinut locul 1 în Top Afaceri România pe domeniul: Fabricarea vopselelor şi lacurilor.

În 2010, Casa Lebăda a lansat pe piaţă Gama SMART de tencuieli decorative quartz, marmură şi Reibeputz & Rollputz.

Firma comercializează vopsele alchidice și lavabile sub urmatoarele branduri: EKO PRACTIK, EKO LUCIOASĂ, LEBĂDA SUPERLUCIOASĂ- vopsele alchidice și EKOWEISS- vopsele lavabile pe bază de apă.

Comercializează deasemenea produse de curățenie și dezinfectanți sub brandurile: BEK și LEBĂDA. Distribuția produselor se realizează în România prin intermediul unei rețele naționale de distribuitori și comercianți.

Deţine un laborator propriu de cercetare, dotat și acreditat la standardele Uniunii Europene.

Este atestată calitatea produselor atât de certificările de calitate ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS cât și de către organisme competente în domeniu: Ministerul Sănătății, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A..

Activitatea și performanțele firmei sunt evidențiate de Premiile și Mențiunile obținute în rândul Topurilor Camerei de Comerț și Industrie, Companiei "Fabricat în România", Întreprinderi Mici şi Mijlocii, și la târguri și expoziții - Camex și Romexpo.

Firma are ca obiect de activitate producţia şi comercializarea produselor chimice casnice şi industriale: hipoclorit de sodiu, coloranţi sintetici, grunduri, vopsele, lacuri, chituri, produse pentru curăţenie.

Este specializată pe fabricarea a două game de produse:

• Gama Clean: produse de curățenie și dezinfecție, detergenți;

• Gama Color: lacuri, vopsele, emailuri, solvenți, diluanți organici, adezivi;

Produsul pe care îl vom comercializa în Republica Moldova în mod special este detergent-înălbitor-dezinfectant deoarece este un produs realizat în urma multor încercări și analize, este un produs bun, nou pe piață cu o calitate ridicată și o cerere mare din partea populației.

Se transportă și se depozitează în condiții specifice.

Din toată gama de produse, acest produs are cererea cea mai mare către Republica Moldova.

Resurse

Resursele umane:

Firma are 63 de angajaţi, a căror vârstă medie este de 35 ani şi între care se stabilesc relaţii ierarhice, funcţionale şi de colaborare. Au oameni specializați: tehnologi, chimiști și operatori, care lucrează în laboraboarele specializate cu aparatură de ultimă generație.

Toți salariații au carte de muncă. Încadrarea și pregatirea personalului sunt încredintațe departamentului de Resurse Umane.

Preview document

Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 1
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 2
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 3
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 4
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 5
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 6
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 7
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 8
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 9
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 10
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 11
Managementul comerțului SC Casa Lebada SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Managementul Comertului SC Casa Lebada SRL.docx

Ai nevoie de altceva?