Managementul Calitatii - Politica de HSEQ a Companiei Petrom

Extras din referat Cum descarc?

Compania Petrom este unul dintre cei mai importanti producatori de titei si gaze din Europa Centrala si de Est; este o companie petroliera integrata a Romaniei, al carei principal actionar este statul Roman care detine 93% din actiuni; este singurul producator de titei din Romania si cel de-al doilea producator de gaze naturale; prelucreaza 55% din titeiul procesat in Romania si are cea mai ridicata rata de utilizare a rafinariilor; este leader-ul pietei produselor petroliere cu o cota de 45%, detine cea mai extinsa retea de distributie, respectiv 30% din numarul total de benzinarii; este una dintre cele mai tranzactionate companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Anul 2005 a marcat o noua era pentru Petrom, dupa privatizarea din 2004, cand compania a devenit o parte a grupului OMV, formand cel mai mare grup integrat de petrol si gaze din Europa Centrala; obiectivul principal fiind cresterea si dezvoltarea permanenta a companiei.
Eficienta, modernizare, productivitate, atingerea standardelor Uniunii Europene  sunt cateva din prioritatile ce trebuie realizata pentru a se ajunge la o companie mai puternica. Odata cu redefinirea structurii sale organizationale si cu procesele majore care au avut loc in cadrul companiei, Petrom este pe cale de a deveni mai moderna si mai flexibila.
Viziunea si obiectivele pentru urmatorii trei ani sunt clare. Pana atunci, Petrom va fi o companie mai profitabila, cu un volum stabil al productiei de titei si gaze in Romania, cu actiuni consolidate in zona Marii Caspice si cu o prezenta internationala mai mare in regiune.
Misiunea companiei Petrom este sa descopere, produca si proceseze petrol si gaze si sa distribuie carburanti si alte produse petroliere pentru a oferi energie si mobilitate Romaniei si regiunilor invecinate.
Ca parte a grupului OMV, imbina know-how-ul international cu puterea locala pentru a oferi clientilor cele mai bune produse si servicii.
Dezvoltarea continua si profitabila a companiei este in beneficiul actionarilor, clientilor, angajatilor si a economiei romanesti in general si tocmai de aceea constituie si motivatia tuturor activitatilor desfasurate in companie.
Prin imbinarea traditiei in industria petroliera cu structura, procesele si standardele unei companii moderne, Petrom se straduieste sa stabileasca si sa dezvolte pozitia companiei Petrom drept compania cu cel mai mare succes in industria de titei si gaze.
Compania isi va consolida pozitia de lider in sectorul de distributie si va oferi consumatorilor romani produse si servicii la standarde europene. Abordarea tuturor activitatilor se va face intr-o maniera responsabila, prin respectarea noii politici de HSEQ a companiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Calitatii - Politica de HSEQ a Companiei Petrom.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!