Managementul Afacerii Titan SA

Extras din referat Cum descarc?

1. Prezentarea generala SC Titan SA
Denumirea societatii comerciale S.C. TITAN S.A. 
Sediul social Pantelimon, Sos. Cernica nr. 11, Judetul Ilfov. 
Numarul de telefon/fax 021 204 67 90 / 021 204 67 99 
Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului 1221611 
Numar de ordine in Registrul Comertului J23/653/2005 
Capital social subscris si varsat 40.848.301,30 RON 
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.
Productia Societatii consta in urmatoarele activitati de baza: morarit in vederea obtinerii fainurilor de grau si porumb, panificatie, productie de paste, productie de pesmet si productie de aluaturi.
Activitatea de productie a societatii este structurata astfel:
- morarit in vederea obtinerii fainurilor de grau si porumb
- panificatie
- productie pesmet
- productie de aluaturi congelate
Titan SA are in portofoliul sau o gama larga de produse profesionale destinate producatorilor din industria de panificatie, precum si diverse categorii de produse de larg consum - retail, comercializate in prezent sub marca Titan.
Produse promovate sub brandul TITAN
Pe segmentul de produse profesionale (fainuri de panificatie, fainuri speciale, malai) Titan comercializeaza o gama variata de fainuri. Fainurile profesionale sunt comercializate in ambalaj de hartie personalizat, la 50 kg (saci cu valva), dar pot fi distribuite si in varianta vrac (cisterna), la cererea clientului. In prezent Titan SA detine, conform estimarilor companiei, o cota de piata de peste 50% in Bucuresti si 15% la nivel national pentru aceasta categorie de produse.
Printre principalii clienti ai companiei se numara producatori importanti pe piata romaneasca precum Chipita, Nestle, Standard Nutricia, Brau Union, United Romanian Breweries Bereprod, Cream Line, Best Foods, Tip Top, Royal Brinkers, Primo Prod, Dr. Oetker, Alka, Ulker.
Fainurile speciale reprezinta o categorie aparte de produse. Acestea au un rol esential in procesul de fabricare al specialitatilor de panificatie: croissant, napolitane, foi de placinta, baghete, cozonaci, pateuri, chifle. In vederea respectarii specificatiilor tehnice si parametrilor de calitate necesari pentru obtinerea acestor fainuri, specialistii Titan acorda o atentie deosebita fiecarei etape a procesului tehnologic, din momentul receptionarii materiei prime si pana la obtinerea produsului final: selectarea graului de cea mai buna calitate se face cu strictete, procesul de macinare este supravegheat in permanenta si se realizeaza teste ale produsului in diferite stadii ale procesului de productie.
Din punct de vedere al pozitionarii pe piata, produsul faina se caracterizeaza prin:
- ocuparea pozitiei de lider in Bucuresti cu o cota de piata de 35%
- ocuparea locului trei pe piata cu o cota de 12% la nivel national
- produse de calitate
- distributie la nivelul intregii tari 
- pozitionarea in functie de pret este foarte apropiata de cea a competitorilor Dobrogea, Baneasa, Pambac.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Afacerii Titan SA.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!