Management producției industriale

Extras din referat Cum descarc?

Este o firma infiintata recent in 2003 avand ca obiect principal de activitate producerea de scaune auto destinate transportului in comun. A aparut ca urmare a dezvoltarii transportului urban cu microbuze si a transformarii omologate a acestora din mijloace de transport marfa in mijloace de transport in comun. In afara de acest segment un alt obiect de activitate il reprezinta confectiile metalice ( paturi rabatabile, scaune de birou, fisete metalice, etc).
Este o firma romano-turca avand un capital social in valoare de 450000Ron . Partea romana detine 70% din actiuni, iar partea turca 30%.
Principalii furnizori de materii prime si materiale sunt :
- pentru tabla si teava rectangulara : TRANZICOM Piatra Neamt
- pentru placaj UBIMOB Suceava
- pentru materiale textile ANITEX Pascani
- pentru sisteme de ansamblare SEA Bacau si PRAKTIKER
- pentru polipropilena si izopolipropilena ADNAN TEK Istambul
- pentru centuri de siguranta MORAVAN SAFTY BELTS din Cehia.
Principalii clienti : SC DIPETY SRL Bacau, SC GRIVITA SA Bucuresti, IVECO Arad.
1 .Alegerea produdului 
Am ales acest produs pentru ca este unul din produsele mai putin abordate pana in prezent facand parte dintr-o piata in devenire, piata pe care se manifesta nevoia aparitiei de noi firme producatoare sau comercializatoare de scaune de masini.
Consider deci ca este un subiect de actualitate din moment ce piata producatoare de automobile tinde sa urce in top, marii producatori aratand tot mai mult interes pentru acest segment.
Odata cu cresterea puterii de cumparare a masinilor si drept urmare cresterea productiei lor, tendinta clar vizibila in zilele noastre, creste deci indirect si productia de scaune de masini, fie ele de lux, pentru masini premium, sau stock.
De asemenea, tin sa precizez ca societatea POLY LUX SRL este una dintre putinele fime din judet care se ocupa cu producerea de scaune de masini, avand o gama diversificata, de la scaune pentru masini mici, pana la microbuze si autobuze.
2.Cantitatile ce urmeaza a fi vandute
Anul Produse Cantitate Pret
2007
Scaun rabatabil simplu (a) 4000 200
Scaun rabatabil dublu (b) 5000 370
Scaun simplu fix (C) 1000 130
2008 Scaun rabatabil simplu (a) 2500 250
Scaun rabatabil dublu (b) 1700 400
Scaun simplu fix (C) 300 150
3. Vanzarea produselor se face la sediul propriu din Savinesti, str.Uzinei, nr.5 si in cadrul expozitiilor si targurilor organizate de camera de comert atat in tara cat si in strainatate.
In prezent, avand in vedere fluxul de activitate al firmei, aceasta are in proiect construirea unui show-room in orasul Piatra Neamt, un centru folosit atat in scopul comercializarii en-groos si en-detail , cat si in scopuri publicitare, pentru expunerea noilor modele si prototipuri de scaune. Urmeaza ca pe viitor societatea sa angajeze o serie de agenti care vor prelua si chiar livra marfa direct la sediul cumparatorului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Management Productiei Industriale.DOC

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!