Management organizațional

Extras din referat Cum descarc?

SC EXQUISITE SRL s-a infiintat in 1993 si  este o societate comerciala cu capital integral romanesc, care se ocupa cu proiectarea,consultingul,productia si service-ul specializat in constructia de masini de tip industrial.
Produsele firmei Exquisite sunt instalatii complet automatizate avand parametrii controlati prin microprocesor ce asigura o inalta fiabilitate si siguranta in exploatare.
Produsele firmei se adreseaza unui spectru foarte larg de beneficiari din :industria farmaceutica,alimentara si chiar  industria petrochimica.Investitiile in cercetare au fost si vor fi intotdeauna prioritare pentru a veni in intampinarea cerintelor impuse de economia romaneasca. In acest sens, efortul inovator al firmei Exquisite este indreptat in directia proiectarii si realizarii unor instalatii de tip industrial similare ca efect final cu cele realizate in exterior.
Partea mecanica este simpla si usor de intretinut asigurand un grad inalt de fiabilitate. Fiind proiectata pe baza elementelor mecanice ce sunt usor de gasit pe piata romaneasca, nu se pune problema pieselor de schimb.Activitatea de service este asigurata de personal calificat si poate fi desfasurata atat telefonic cat si la sediul clientului intr-un interval de 24-48 de ore de la sesizarea defectului.
Personalul din cadrul SC EXQUISITE SRL  este impartit pe urmatoarele functii:
A. Muncitori 
-necalifcati


Fisiere in arhiva (1):

  • Management Organizational.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!