Instruire Organizationala

Extras din referat Cum descarc?

SC.ALFATRANS.SA - Societate comerciala care are ca obiect de activitate transportul persoanelor atat la nivel judetean cat si interjudetean.
*Problema: In urma analizei rezultatelor financiar contabile privind activitatea pe anul 2013 s-a constatat o scadere a cifrei de afaceri cu 15% fata de anul 2012. Aceasta s-a datorat in principal pierderii unor trasee de transport, a nerespectarii orarelor pe traseele negociate , pretul ridicat al biletelor, neeliberarea biletelor de calatorie de catre unii conducatori auto, lipsa curateniei in mijloacele de transport. 
Concluzia: Deficiente in procesele de comunicare ce se desfasoara in departamentul de marketing / relatii cu publicul.
* Decizia: Imbunatatirea echilibrului intre cerintele postului si caracteristicile angajatului si marirea flexibilitatii operatioanele prin extinderea gamei de competente a angajatilor.
* Cerinte : elaborarea unui program de instruire pentru dezvoltarea aptitudinilor de comunicare si negociere a conducatorilor auto.
B. Elaborarea ( proiectarea) programului de instruire. 
a)Resurse de training disponibile:
- resurse finaciare ;
- sala de conferinte a organizatiei;
- formatori specializati din interiorul si exteriorul organizatiei ;
Obiective: la sfarsitul programului de instruire , angajatul va fi capabil :sa acorde respectul cuvenit clientilor, sa intretina masina pe care o are in dotare,isi va dezvolta loialitatea fata de firma, se va adapta unor noi situatii prin aptitudinile dobandite si dezvoltarea personala ce conduce la managementul schimbarii.
b) Continut - Tehnici de instruire :
-la locul de munca prin: demonstratie , indrumare metodica ( coaching). 
-in afara locului de munca: prelegeri, dezbateri,studii de caz.


Fisiere in arhiva (1):

  • Instruire Organizationala.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!