Infiintarea unui Teren de Paintball

Extras din referat Cum descarc?

1.SCOPUL PROIECTULUI
Scopul acestui proiect este oferirea unui mediu de joc dinamic si atragator care trezeste spiritul de aventura in inima jucatorului.
2.OBIECTIVELE PROIECTULUI
-amenajarea unui teren de paintball
-promovarea paintball-ului in Romania,ca sport plin de adrenalina ce elimina stresul si rutina din viata de zi cu zi
-oferirea unor oportunitati de angajare
-organizarea de concursuri si turnee ,pentru atragerea sponsorilor
-promovarea unui stil sanatos de viata
3.BENEFICIARI
Beneficiarii sunt jucatorii de paintball,atat amatorii cat si profesionistii. 
4.UTILITATEA PROIECTULUI
Paintball-ul este un sport plin de adrenalina care reuseste sa il faca pe jucator sa se elibereze de stres si grijile din viata cotidiana.Acesta dezvolta spiritul de strategie al individului precum si reflexele si logica acestuia.
5.MOTIVATIE
In Romania paintaball-ul este un sport recent aparut care nu a fost promovat si fructificat suficient.Terenurile de paintball se gasesc in doar cateva dintre orasele Romaniei,piata fiind nesatisfacuta,iar doritorii de senzatii tari tot mai multi.
6.DESCRIEREA PROIECTULUI
Prin proiectul de fata compania doreste amenajarea unui teren de paintball pentru cei pasionati de acest sport dar si pentru amatori.Terenul va fi situat la marginea cartierului Berceni,in vecinatatea magazinului Metro si va avea o suprafata de 3500mp.
Se propune amenajarea a doua zone de joc,prima de tip "Capture the Flag" in care jucatorii au ca obiectiv capturarea steagului din central zonei si aducerea sa in baza lor iar a doua de tip "Speedball" in care obiectivul este eliminarea tuturor membrilor echipei adverse. Compania ofera jucatorilor echipamente complete :markere, combinezoane ,casti ,bile si le pune la dispozitie arbitri si judecatori la solicitarea acestora pentru a garanta un meci correct. Depozitarea echipamentelor se face intr-o magazie,aceasta fiind pazita in permanenta.
Zona de tip "Capture the Flag" va avea o suprafata de 2025mp,in forma de patrat cu latura de 45mp.Va fi ingradita cu o plasa de protectie si va contine santuri,cazemate,forturi pentru a oferi jucatorilor un adevarat "camp de lupta".Este destinata unui numar mare de jucatori
Zona de tip "Speedball" va avea o suprafata de 900mp,in forma de dreptunghi cu dimensiunile 30x30 metri.Decoratiunile vor fi compuse din baloane de diferite forme si dimensiuni care pot fi cu usurinta mutate si care au rolul de a oferi acoperire jucatorilor intr-un schimb de focuri.Proiectul va fi finantat jumatate din fonduri proprii,si jumatate dintr-un credit din surse interne.


Fisiere in arhiva (1):

  • Infiintarea unui Teren de Paintball.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!