Înființare firmă SC Grace SRL

Extras din referat Cum descarc?

Societatea comerciala S.C. GRACE S.R.L are forma juridica de societate cu raspundere limitata, iar obiectul sau de activitate il constituie comercializarea produselor de incaltaminte (COD CAEN 5243) in magazinele specializate.
Aceasta firma are asociat unic si capitalul sau de 1200 RON, este impartit in 12 parti sociale, fiecare valorand cate 100 RON. 
SC. GRACE S.R.L. are sediul in Bucuresti, pe B-dul Theodor Pallady, nr.5. Firma isi desfasoara activitatea prin 3 magazine de specialitate: 2 dintre ele deschise in Bucuresti, iar unul in Constanta. In cadrul firmei sunt angajate 14 persoane, a caror structura este urmatoarea :
- 3 economisti
- 3 vanzatori in magazine
- 2 designeri
- 3 soferi 
- 3 agenti de paza


Fisiere in arhiva (1):

  • Infiintare Firma S.C. GRACE S.R.L .doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!