Imbunatatirea Managementului Exploatatiilor Agricole prin Reinnoirea Generatiei de Fermieri

Extras din referat Cum descarc?

Romania se gaseste pe locul 7 din Europa ca suprafata agricola (dupa Spania, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Polonia) si pe locul 5 ca suprafata arabila (dupa Spania, Franta, Germania si Polonia).
Dupa structura proprietatii la sfarsitul anului 2006 proprietatea agricola privata reprezinta 95,27 % din suprafata agricola totala.
Consideram ca eficienta masurilor de politica agrara, cu consecinte pe termen lung, a fost scazuta prin neglijarea/amanarea urmatoarelor masuri;
innoirea generatiilor de fermieri; chiar daca au aparut reglementarile privind renta viagera agricola, s-a creat un decalaj mare pana la acordarea primelor de instalare a tinerilor necesara pentru formarea unor exploatatii agricole viabile;
Intarzierea stimularii asocierii si cooperarii producatorilor agricoli; legislatia privind cooperatia agricola si respectiv grupurile de producatori a aparut foarte tarziu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Imbunatatirea Managementului Exploatatiilor Agricole prin Reinnoirea Generatiei de Fermieri.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!