Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL

Extras din referat

Cap. I. Date de identificare si descriere a organizatiei
Societatea a fost infiitata prin acordul liber al cetatenilor Podoleanu Daniel si Cercel Iulian care au luat hotararea sa se asocieze prentru a da nastere unei societati cu raspundere limitata care are denumirea de Dan Iuliuss SRL. Sediul societatii este in judetul Iasi , Calea Chisinaului, nr.27 in incinta SC ICIT FIBRESIN SA Iasi, etaj 4, camera 45 in suprafata de 33 mp.
Emblema societatii reprezinta un grup de sase paralelipipede alaturi de numele societatii. 
Societatea dispune in prezent de personal de specialitate cu experienta in domeniu, capabil sa execute lucrari de complexitate cu forte proprii sau prin detasare in functie de necesitati, respectiv: fierari betonisti, dulgheri, zidari, faiantari, zugravi, lacatusi si muncitori necalificati.
De asemenea societatea are contracte ferme cu societati care dispun de mijloace mecanice pentru sapat, incarcat si transport pamant, piatra si alte materiale, precum si de mijloace proprii de transport pentru deplasarea personalului si dotare cu scule si dispozitive necesare care sa permita executarea operativa si de calitate a lucrarilor.
In prezent societatea poate angaja contracte directe sau in subantrepriza pentru toate tipurile de lucrari de investitii, social culturale, industriale si agrozootehnice.
Activitatea firmei se rezuma in principal la lucrari in Municipiul Iasi si localitatile judetului.
- constructia tuturor tipurilor de cladiri;
- lucrari de geniu:
- asamblarea si ridicarea de constructii din prefabricate, pe santier.
- lucrari de consolidari;
- timplarie din aluminiu, si PVC;
- activitati de arhitectura, design, decoratiuni interioare. 
- activitati de inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea;
- elaborare studii de prefezabilitate, fezabilitate, documentatii de licitatii;
- proiectare constructii/instalatii.
Misiunea firmei este sa oferim produse si servicii in constructii, gata sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor. Profesionalismul si entuziasmul unei echipe tinere, ne diferentiaza pe noi, SC Dan Iuliuss SRL, prin orientarea permanenta spre client, calitate si promptitudine.
Obiective:
- Extinderea regionala prin deschiderea de noi puncte de lucru; 
- Imbunatatirea permanenta a calitatii si a promptitudinii produselor si serviciilor la nivelul cerintelor pietei interne si internationale;
- Modernizarea utilajelor si echipamentelor;
- Instruirea personalului pentru atingerea calitatii muncii si serviciilor;
Strategii de marketing:
- Orientarea catre schimbare si adaptare la noile tendinte din domeniu;
- Orientarea catre clienti a tuturor activitatilor companiei.
Cap II. Formarea si dezvoltarea angajatilor
Pentru a realiza o crestere a productivitatii muncii SC Dan Iuliuss SRL a apelat la contracte cu alte companii care organizeaza traininguri pentru constructori, arhitecti si meseriasi cum ar fi fabrica Ceresit. De asemenea a apelat la cursurile gratuite oferite de Centrul regional de formare profesionala continua, evaluare si certificare in activitatea de constructii din cadrul Agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca Iasi.
Henkel Bautechnik Romania a inaugurat recent, la fabrica Ceresit, Centrul international de instruire, ce va deservi nevoile de instruire ale tuturor celor ce lucreaza in constructii. Compania a investit 30 de mii de euro pentru amenajarea si dotarea acestui centru de training, creat special pentru instruirea partenerilor sai - constructori, arhitecti si meseriasi - ce doresc sa obtina informatii de ultima ora din domeniul constructiilor.
Centrul international de instruire profesionala Henkel Bautechnik Romania dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 80 de persoane, o sala de curs si o sala de aplicatii practice. Sala de curs are capacitate de 30 de persoane, in interiorul acesteia fiind prezentate la scara reala sistemele complete de lucru oferite de companie. Sala de aplicatii practice este destinata efectuarii de teste si demonstratii cu produsele Ceresit si Thomsit, fiind complet utilata cu aparatura si uneltele necesare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Formarea si Dezvoltarea Angajatilor pentru Consumatori in Firma SC Dan Iuliuss SRL.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!