Formarea si Dezvoltarea Angajatilor Intr-o Firma de Servicii Pentru Consumatori

Cuprins referat Cum descarc?

Capitolul 1
1.1 Date de identificare/descrierea organizatiei Casa Bolta Rece 3
1.2 Aspecte privind constituirea si functionarea, prezentarea activitatii 4
Capitolul 2
2.1 Formarea si dezvoltarea angajatilor in restaurantul Bolta Rece 4
2.2 Organigrama firmei Bolta Rece 6
2.3 Obiectivele cercetarii 7
2.4 Descrierea metodei de cercetare 7
2.5 Interviul si rezultatele cercetarii 7
Capitolul 3
Concluzii si propuneri 11


Extras din referat Cum descarc?

Capitolul 1
1.1 Date de identificare/descrierea organizatiei Casa Bolta Rece
Numele Bolta Rece a devenit un simbol si un loc de referinta pentru orice iesean, indiferent de varsta si profesie si chiar de faptul ca omagiaza sau nu memoria lui Bachus.
Localul se gaseste pe marginea sud-estica a renumitului deal al Copoului, pe strada care nu intamplator se numeste Rece, intrucat aici se cunosc din vechime intinse si ramificate pivnite care se intretaie intre ele si mai mult, unele se afla pe nivele mai adanci sau mai putin adanci, ca niste adevarate etaje subterane.
Prima mentiune documentara cunoscuta privind cladirea si locul care va deveni vestita locatie a Iasilor "Bolta Rece" dateaza din 17 ianuarie 1786.
Din 1864, Avram Amira, autentic negustor, venit in Iasi in 1830, a preluat prin inchiriere localul Bolta Rece. Cu timpul, la experienta batranului comerciant se va adauga avantul si zelul nepotilor sai Panciu si Simion. Cei doi, preluand destinele firmei, au contribuit substantial la celebritatea Boltii.
Dar Bolta Rece este cunoscuta nu numai ca o simpla casa de ospetie, ea traieste totodata in istoria orasului prin "legaturile" cu multi dintre membrii Societatii "Junimea", care aici incheiau o parte dintre agapele lor, ce incepeau in localuri mai fastuoase. 
1.2 Aspecte privind constituirea si functionarea, prezentarea activitatii
Casa Bolta Rece este un stabiliment, local public unde se pot consuma pe loc mancaruri si bauturi, contra cost. De obicei mancarurile sunt preparate in bucataria proprie, de catre o echipa specializata, in coordonarea si supravegherea unui sef-bucatar.
Restaurantul Casa Bolta Rece este unul cu specific moldovenesc, care pune la dispozitia clientilor preparate culinare si bauturi alcoolice, in conditiile unor amenajari cu specific regional, pastrand caracteristicile contructiilor vechi.
Societatea dispune in prezent de personal de specialitate cu experienta in domeniu, capabil sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi in conditii excelente de lucru.
De asemenea societatea are contracte ferme cu furnizori care aprovizioneaza restaurantul cu produse de cea mai buna calitate, precum si de mijloace proprii de transport pentru a-si procura materiile prime necesare.
Misiunea firmei este sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate, gata sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor. Profesionalismul si entuziasmul unei echipe tinere, ii diferenteaza de concurenti, prin orientarea permanenta spre client, calitate si promptitudine.
Capitolul 2
2.1 Formarea si dezvoltarea angajatilor in restaurantul Bolta Rece
Personalul firmei Casa Bolta Rece este format dintr-o echipa tanara, formata din specialisti bucatari si ospatari, care isi dedica intreaga atentie si experienta profesionala fiecarui client in parte pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Firma Casa Bolta Rece are un numar de 22 de salariati, dintre care 2 salariati aflati la conducere (director administrativ/actionar) si 20 de salariati repartizati pe diferite posturi dupa cum urmeaza in organigrama firmei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Formarea si Dezvoltarea Angajatilor Intr-o Firma de Servicii Pentru Consumatori.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!