Flux Tehnologic

Extras din referat Cum descarc?

Prevenirea poluarii mediului la un operator economic
Introducere
Pentru acest studiu am ales S.C. MINPROD  2005  SRL, un operator economic situat in localitatea Soimus Jud. Hunedoara. Categoria de activitate conform Anexei 1 la O.U.G. nr. 152/2005: 5.1. ,,Instalatii pentru depozitarea sau recuperarea deseurilor periculoase, cu o capacitate mai mare de 10 t / zi" Cod CAEN: 2743 productia plumbului, zincului si cositorului.
Fluxul tehnologic
Principalele elemente componente ale instalatiei sunt urmatoarele:
Capacitatea de prelucrare a instalatiei este de 30 40 t / h. Capacitatea autorizata 
a instalatiei de prelucrare zguri oxidice este de 6000 t / an.
1. Zgurile oxidice, depozitate in vrac pe platforma exterioara sunt incarcate cu un incarcator frontal in buncarul de alimentare, de unde prin cadere libera ajung la alimentatorul cu sanie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Flux Tehnologic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!