Directia Silvica Targoviste

Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE
1.SCOPUL SI OBIECTIVELE LUCRARII
Lucrarea privind organizarea contabilitatii cheltuielilor,veniturilor si rezultatelor se efectueaza la Directia Silvica Targoviste.
Scopul lucrarii consta in cercetare si analiza problemelor legate de organizarea contabilitatii cheltuielilor,veniturilor si rezultatelor.
Obiectivele urmarite prin efectuarea lucrarii sunt urmatoarele:
-Cunoasterea componentelor si a modului de prezentare a 
documentelor contabile utilizate in practica contabila din Romania
-Cunoasterea modului de calcul,a evidentei contabile precum si a
reglementarilor legale privind rezultatul exercitiului, amortizarile si provizioanele;
-Identificarea si definirea unor concluzii si aprecieri cu privire la
rezultatele obtinute in urma analizei economico-financiare a 
informatiilor rezultate din bilantul contabil.
Lucrarea este structurata in patru parti in care sunt prezentate aspecte referitoare la Directia Silvica Targoviste si cuprinde:
-aspecte teoretice referitoare la cheltuieli,venituri si rezultate,
-analiza situatiei financiare mai sus mentionate,efectuata pe baza bilantului contabil intocmit la sfarsitul anului 2002. 
2. PREZENTAREA GENERALA A DIRECTIEI SILVICE TARGOVISTE
Directia Silvica Targoviste are in administrare fondul forestier proprietate publica a statului de pe raza judetului Dambovita in suprafata de 96841 ha ,urmarind gospodarirea durabila si unitara a cestuia,in conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice si a normelor de regim silvic cu scopul cresterii contributiei padurilor la imbunatatirea conditiilor de mediu si la sigurarea economiei nationale cu lemn,cu alte produse ale padurii si cu servicii specifice.
In contextul aplicarii Legii 1/2001,cand fondul forestier apartine mai multor proprietari de padure,Directia Silvica Targoviste ,infiinteaza si dezvolta ca obiect de activitate consultanta in domeniul gospodaririi durabile a padurilor,respectand regimul silvic si pe baze ecologice.
In structura sa Directia Silvica Targoviste are un numar de 14 subunitati dintre care 9 ocoale silvice,pastravarie,pepiniera ,centru de fructe,sectii de reparatii si intretineri drumuri si un parc natural.
Prin activitatea zilnica in cadrul Directiei Silvice Targoviste se incearca gasirea celor mai adecvate raspunsuri la o serie de intrebari si probleme ,cum sunt:
-ce este mai important in domeniul politicii gospodaririi padurii?
-care sunt cele mai eficiente cai pentru atingerea diferitelor obiective economice,ecologice?
-cum actionam in directia gasirii unui echilibru intre politici si investitii?
-cat de bine se selecteaza prioritatile economice in raport cu padurea?
Fata de toate aceste probleme,cosideram ca Directia Silvica Targoviste beneficiaza de ocazii favorabile ce-i confera viabilitate,si posibilitatea finalizarii cu succes a obiectivelor propuse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Directia Silvica Targoviste.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!