Diagnoza Organizationala - Studiu de Caz Realizat pentru Gensol SA

Extras din referat Cum descarc?

PROIECT DE DIAGNOZA ORGANIZATIONALA
STUDIU DE CAZ REALIZAT PENTRU
GENSOL S.A.
1. ISTORIC AL FIRMEI
Gensol este o firma mexicana care, de cand s-a fondat in 1999, proiecteaza, dezvolta si implementeaza solutii si strategii de afaceri in ceea ce priveste calitatea, certificarea, procesele, imbunatatirea continua, documentatie, diagnostic, capacitate si dezvoltare, aplicand metodologii, tehnici si instrumente testate si care sunt de succes, pe baza experientei profesionale si cu cele mai bune practici profesionale. 
Gensol se bazeaza pe o gama ampla de produse si servicii, care prin intermediul schemelor de consultanta, a instructiei si a serviciilor din afara sursei, le permite sa garanteze satisfactia completa a clientilor sai si a clientilor comerciali, conform cu echipa de consultanti si a instructorilor si sustinerea de catre intreprinderi si specialisti asociati.
Politica calitatii
In compania Gensol, sunt oameni angajati in a combina mai multe si mai bune alternative de solutii in ceea ce priveste calitatea, procesele si imbunatatirea continua, prin intermediul schemelor de consultanta, instructie si serviciilor din exterior; ordonate, de incredere si de valoare agregata. 
Misiune: sa genereze si sa implanteze solutii pentru calitate si imbunatatirea continua, care sa depaseasca asteptarile si sa uneasca valorile agregate clientilor si asociatilor comerciali in fiecare oportunitate de serviciu, imbunatatind in mod continuu schemele de consultanta, instructie si servicii externe. 
Viziune: sa fie furnizorul de referinta in servicii si pentru calitate, focalizarea proceselor, dezvoltarea umana si imbunatatirea in Mexic si America Latina, avand in fiecare dintre clienti un prieten si totodata un asociat comercial.
Valori: se stie faptul ca invatarea este o oportunitate de a asimila, care este una constanta, si datorita careia se aplica urmatoarele valori in organizatie: munca, responsabilitate, profesionalism, onoare si etica. 
2. OBIECTUL DE ACTIVITATE
Consultanti, lideri de proiect, instructori si documentatori. Ingineri industriali, administrativi, actionari, cei care studiaza piata, cei care se ocupa de finante si informaticieni cu o experienta ce depaseste 15 ani in proiecte de re-inginerie, intocmirea hartilor, analiza si reproiectare al proceselor, imbunatatire continua, aplicarea metodologiei 5S, sisteme de gestiune a calitatii, calitatea serviciilor, model de directie pentru calitate, documentatie si implementare ISO 9001:2000, gestiune ambientala, productie si manufactura, siguranta industriala, export, finante, planificare strategica, comercializare si vanzari, gama 6, statistica, benchmarking, climatul laboral si diagnosticul organizational. 
Personalul firmei se bazeaza pe experienta si abilitati pentru administratia si controlul de proiecte, coordonare de echipe si munca, dezvoltarea resurselor, ateliere si servicii de consultanta si capacitati de organizare a sectorului industrial, manufactura, transformare, comunicatii, transport, tehnologie, export, turism, servicii, alimentatie, educatie, finante, petrochimic, sanatate, investigatii, comert si guvern.


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnoza Organizationala - Studiu de Caz Realizat pentru Gensol SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!