Diagnosticul Mediului Intern al Firmei

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea generala a activitatii SC.BILLA SRL.
BILLA este cel mai mare si mai cunoscut lant de supermagazine din tara.
Viziunea BILLA este de a fi recunoscut ca supermagazinul ce ofera cea mai buna experienta clientilor sai. A fi cel mai bun inseamna atingerea si mentinerea unor standarde de calitate,servire si curatenie (OSC) deosebite,astfel incat sa-l faca pe fiecare client care trece pragul magazinului sa zambeasca si sa se simta bine.
Scurt istoric
In decembrie 1953 pianistul de numai 36 de ani Karl Wlaschek deschidea in Viena primul magazin de produse cosmetice in regim discount. Astfel ,intr-un spatiu de vanzare de numai 40 mp, clientilor li se oferea posibilitatea de a achizitiona produse de marca la preturi extrem de avantajoase. Acesta politica de preturi s-a impus in scurt timp,succesul avut ducand la deschiderea si altor filiale in Viena.
In 1960 numarul magazinelor ajunsese deja la 45, strategia de discount fiind ulterior aplicata si in sectorul alimentar.
In 1961 firma primea numele BILLA , insemnand in limba germana ,, magazin ieftin" (Billinger Laden), strategia clara a preturilor avantajoase ducand la pozitia de cel mai de succes lant de supermagazine in Austria de astazi. De aceea ,expansiunea a continuat intr-un ritm accelerat.
Astazi firma face parte din concernul german REWE, numarand in Austria aproximativ 1000 de magazine,iar prin Eurobilla alte 300 in tari precum Italia, Cehia, Slovacia, Romania, Croatia, Ucraina, Bulgaria si Rusia.
In Romania, EUROBILLA este reprezentata de lantul de supermagazine BILLA , lider al pietei romanesti en-detail de produse alimentare si de larg consum.
Din februarie 1999, cand a avut loc deschiderea primului supermagazin in Bucuresti,BILLA s-a straduit in permanenta sa satisfaca cele mai exigenet cerinte ale clientilor sai. Prin utilizarea unei tehnologii moderne si a unei organizari riguroase, BILLA reuseste sa atinga un volum mare de vanzari, sa isi asigure in permanenta o buna cota de piata si sa se dezvolte permanent.
In prezent reteaua de supermagazine BILLA numara 85 filiale in intreaga tara. Fiecare supermagazin, cu o suprafata de vanzare intre 1000 si 2400 mp, cu peste 200 de locuri de parcare si peste 10 000 de produse ofera locuitorilor din Bucuresti, Ploiesti, Arad, Timisoara, Cluj, Deva, Constanta, Galati, Craiova, Iasi,Braila, Sf. Gheorghe, Satu Mare,Bacau, Ramnicu Valcea,Baia Mare, Medias, Giurgiu,Reghin,Sibiu, Slatina, Tulcea si Suceava,posibilitatea de a-si face cumparaturile zilnice intr-un supermagazin civilizat de talie europeana,la preturi foarte avantajoase.
Obiectul de activitate: comertul cu produse de larg consum si alimentare.
BILLA se doreste a fi simbolul cumparaturilor de calitate la preturi convenabile,iar ca obiectiv principal are scaderea preturilor pentru a facilita achizitionarea de produse intr-o gama larga. BILLA are in vedere satisfacerea tuturor gusturilor prin produse de calitate,preturi avantajoase,marci binecunoscute si marca proprie si bineinteles promotii atractive.
Forma juridica: SRL
Localizarea firmei analizate: aria geografica deservita judetul Prahova
Valoarea capitalului social este de 40.654.117,30 lei.
Resursele umane 
Numarul total al salariatilor este de 170 de persoane.
Organigrama


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnosticul Mediului Intern al Firmei.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!