Cresterea Pasarilor si Productia de Oua

Extras din referat Cum descarc?

Scopul firmei : "SC. Prepolex SRL" urmareste sa devina unul dintre liderii producerii de carne si oua de prepelita in Romania si de a avea un profit cat mai bun.
Denumirea firmei: SC. Prepolex SRL.
Obiectiv de activitate: COD CAEN 0124 : "Cresterea pasarilor si productia de oua".
Slogan: "Pentru o viata mai sanatoasa consumati oua si carne de prepelita".
Misiunea firmei: Vanzarea de carne si oua benefice sanatatii oamenilor.
Descrierea produsului: Oul de prepelita are un continut de colesterol de 1.4%, grasimile din oul de prepelita sunt de aproape 3 ori mai putine decat ale oului de gaina. Ca aport proteic, galbenusul contine 23% proteine. Oul de prepelita are de 6 ori mai multa vitamina B1, de 5 ori mai mult Fosfor, Fier, de 15 ori mai multa vitamina B2 fata de cantitatile continute de oul de gaina.
Este foarte gustos si este folosit in tratamente naturiste, impotriva astmului, ulcerului, diabetului, bolilor de ficat.
Carnea de prepelita este una din cele mai fine si apreciate in gastronomie, datorita continutului scazut de grasimi si colesterol caracteristic.
Analiza situatiei curente de marketing
Macromediu
Criteriul demografic
Populatia judetului Neamt la 1 ianuarie 2008, a fost de 566.740 de locuitori, in scadere cu 2068 persoane fata de 1 ianuarie 2007. Populatia judetului este caracterizata de o preponderenta numerica a persoanelor de sex feminin. In mediul urban, locuiesc 216.060 persoane, reprezentand 38.1% din populatia totala a judetului.
Structura populatiei pe grupe mari de varsta reflecta continuarea procesului lent de imbatranire demografica (datorat mai ales scaderii natalitatii), fapt ce a determinat reducerea absoluta si relativa a populatiei tinere cu varsta pana la 14 ani si cresterea ponderii populatiei varstnice, adica a populatiei de 60 de ani si peste. 
Efectele demografice, dar si economice ale acestei evolutii se vor vedea in timp, mai ales in ceea ce piveste problemele referitoare la populatia scolara, populatia de varsta fertila si populatia in varsta de munca. Principalele fenomene demografice care influenteaza numarul total si structura populatiei sunt: natalitatea si fertilitatea, mortalitatea, divortialitatea si migratia.
O persoana trebuie sa consume anual 1.500 oua de prepelita, echivalentul a 300 oua de gaina, iar o familie de 5 persoane trebuie sa consume anual 7.500 oua de prepelita.
Evolutia populatiei proiectate in judetul Neamt, in perioada 2003-2025, in varianta medie ( se presupune ca se pastreaza constanta media valorilor principalelor fenomene demografice inregistrate in perioada 2000-2003, perioada considerata mai stabila din punct de vedere demografic), se prezinta astfel:
Criteriul economic
Rata somajului inregistrat la sfarsitul lunii august 2011 in Tg Neamt a fost de 5.8% (3.377). In luna august cel mai mult s-au scumpit serviciile (1.4%), preturile la marfurile nealimentare au crescut cu 0.6% si cele alimentare cu 0.2%. Alimentele s-au scumpit cu 1.1% (carnea de porcine), combustibilii cu 0.6%, tutunul si tigarile cu 0.4%, tarifele pentru servicii postale 1%, iar pentru apa, canal si salubritate 0.5%.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cresterea Pasarilor si Productia de Oua.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!