Containere de gunoi - managementul producției și operațiilor

Cuprins referat Cum descarc?

1. Notiuni despre firma si motivatia alegerii produsului;
2. ALEGEREA AMPLASARII SI SPATIULUI DE PRODUCTIE;
3. PREVIZIUNEA VANZARILOR (PE 3 ANI) ;
4. DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE SI IMPLICIT A INVESTITIILOR IN MIJLOACE FIXE PENTRU A PUTEA REALIZA PRODUCTIA PREVIZIONATA;
5. DETERMINAREA NECESARULUI DE MATERII PRIME SI MATERIALE;
6. DETERMINAREA NECESARULUI DE PERSONAL DIRECT SI INDIRECT PRODUCTIV SI A FONDULUI DE SALARII;
7. DETERMINAREA ALTOR CHELTUIELI DE SUPORT PENTRU PRODUCTIE;
8. CALCULUL COSTULUI DE PRODUCTIE;
9. STABILIREA PRETULUI DE VANZARE PA BAZA COSTULUI;
10. APRECIEREA SITUATIEI FINANCIARE;
10.1 Determinarea cifrei de afaceri;
10.2 Cheltuieli/total/produs.


Extras din referat Cum descarc?

1. Notiuni despre firma si motivatia alegerii produsului
Societatea Suprem Service cu sediul in Iasi in localitatea Tomesti km 1 specializata in confectii metalice participa la licitatie de la Primarie in vederea confectionarii a 2500 de containere de gunoi si 2700 de containere de carton , urmand ca in anii urmatori sa fie extinsa aceasta oferta si pentru localitatile din jurul Iasului cum ar Dancu, Tomesti, Ciurea , Valea Lupului. Datorita faptului ca societatea a licitat un pret de fabricare de 400 lei bucata i s-a atribuit aceasta oferta.
Suprem Service vine in intampinarea exigentelor pietei cu un pachet intreg de servicii caracterizate de atuuri precum calitatea produselor, promptitudinea serviciilor, operativitatea si seriozitatea livrarilor. 
Gama produselor si modelelor din inox si fier forjat oferite de Suprem Service creste de la o zi la alta, firma executand lucrari in functie de propunerile dumneavoastra sau in colaborare cu specialistii nostri in design si proiectare. . 
Proiectele de viitor ale firmei se suprapun cu strategia abordata pana in prezent pe care continua sa o aplice, concretizata printr-un plan de crestere permanenta a portofoliului de clienti si parteneri de afaceri, de fidelizare a acestora, de inaugurare a unor noi puncte de lucru si showroom-uri.
Suprem Service, Iasi, infiintata in anul 1998 este specializata in realizarea de confectii metalice din inox si fier forjat.Datorita imbinarii tehnologiilor de ultima ora cu cele traditionale de prelucrare a fierului forjat cat si cu pasiunea pentru munca depusa.
Suprem Service a dat dovada de prestanta si calitate in manopera produselor oferite clientilor. Evolutia continua a pietii si a exigentei clientilor a determinat dezvoltarea activitatiilor de prelucrare a produselor specifice amenajarii spatiilor interioare si exterioare.
Intre produsele oferite de Suprem Service puteti gasi foarte multe modele de: 
- Garduri si porti metalice;
- Scari pentru interior si exterior;
- Podete, stalpi, pasarele metalice;
- Balustrade metalice;
- Grilaje cu rol ornamental si de protectie pentru usi si ferestre;
- Banci, mese si paturi metalice;
- Elemente de mobilier (etajere, cuiere, console, accesorii pentru seminee);
- Jardiniere, vase stocare lichide si cosuri de gunoi metalice;
- Accesorii si decoratiuni interioare si exterioare;
- Accesorii pentru biserici si cimitire (usi pentru biserici cu elemente ornamentale din bronz, cruci si felinare metalice).
Motivatia a aparut din dorinta de a face ceva nou si a putea intra si colabora cu organele locale privind confectiile metalice.
2. ALEGEREA AMPLASARII SI SPATIULUI DE PRODUCTIE
Alegerea amplasamentului unei afaceri este foarte importanta pentru succesul firmei. Firma are deja un spatiu cumparat la 1KM de Iasi, in localitate Tomesti.Desi societatea are in proprietate un spatiu de 10000 mp2 pentru realizarea obiectivului propus prin semnarea contractului cu primaria, are nevoie de un spatiu de productie si de un spatiu de depozitare.
Conform contractului livrarea containerilor de gunoi si carton se va face la inceputul lunii dupa o verificare in prealabila din partea beneficarului. Acest aspect inseamna ca societatea trebuie sa detina un spatiu de depozitare pentru 430 de containere , fiecare container fiind de dimensiunea 2 metri lungime, un metru latime si un 1.2 metri inaltime.Acest aspesc inseamna ca spatiul de depozitare are trebui sa fie minum de 500 mp2 in situatia in care se va ridica toata marfa la timp si nu vor fi obiectii din partea beneficiarului. Societatea isi ea o marja de risc si va construie o hala de 1300m2 impartita in doua si anume 800 mp 2 hala de depozitare si 500 mp2 hala de lucru. 
Vom achiziona inca doua masini tip container de transport marfa catre furnizori. 
Avantajele de care am tinut cont in pastrarea aceleiasi locatii sunt:
- Se afla in apropierea orasului Iasi;
- Avem acces la mijloace de tranport feroviar si rutier;
- Se afla intr-o zona linistita in care lipseste poluarea fonica si industriala;
- Costurile de intretinere sunt scazute;
- Avem posibilitatea de a ne extinde;
- Detinem parcare auto proprie;
- Avem conditii de munca moderne si sigure.


Fisiere in arhiva (1):

  • Containere de Gunoi - Managementul Productiei si Operatiilor.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!