Consultanță în management

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S. C. Tables&Chairs S. R. L. Borsa, are nevoie de serviciile consultantului in pregatirea si perfectionarea conducerii si a personalului; sustinerea cursurilor si seminariilor cu manageri si specialisti in domeniul privind perfectionarea organizarii si imbunatatirea productivitatii pentru a prezenta in final un program pentru cresterea productivitatii.

S. C. Tables&Chairs S. R. L. Borsa, cu sediul in Borsa, str. Avram Iancu nr. 14, judetul Maramures, reprezentata prin Tolcan Marius, Timis Adrian, Lile Liviu, Moise Radu in caliatate de administratori.

Obiectul de activitate potrivit prevederilor statutare sunt: productie si comert, import-export, prestari servicii.

Capital social: - subscris 100. 000. 000 lei varsat 100. 000. 000 lei Forta de munca: numar total 10 din care: angajati permanent 8, colaboratori 7 Consiliul de administratie (al asociatilor): 1. Tolcan Marius: - in calitate de administrator, de profesie tamplar; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 2. Timis Adrian: - in calitate de administrator, de profesie contabil; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 3. Lile Liviu: - in calitate de administrator, de profesie specialist marketing; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 2. Moise Radu: - in calitate de administrator, director de productie; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei Date generale ale afacerii: Descrierea generala a afacerii Activitatea principala desfasurata de societatea noastra o constituie fabricarea de mese si scaune din lemn si comercializarea acestora prin magazinul propriu de desfacere cat si prin alte magazine si depozite.

Produsul oferit Descrierea produsului: Produsul firmei il constituie mesele si scaunele din lemn.

Piata de desfacere: Principalul segment de piata vizat il constituie comerciantii cu amanuntul sau cu ridicata care comercializeaza produsele firmei noastre.

Cantitatea: Societatea S. C. Tables & Chairs S. R. L. Borsa, produce in medie 10 mese si 40 de scaune lunar.

Pretul estimativ: 1. 500. 000 lei pentru o masa, si 250. 000 lei pentru un scaun.

Volumul vanzarilor: Volumul vanzarilor se ridica la aproximativ 25. 000. 000 lei, cu precizarea ca aceasta valoare poate varia in functie de comenzile care pot aparea din partea unor beneficiari pentru produsele noastre.

Modul de comercializare si desfacere a produselor: Modul de comercializare al produselor Comercializarea produselor se face prin propriul magazin de desfacere, dar si prin alte magazine si depozite din tara.

Asigurarea de materii prime si materiale consumabile Modul de desfacere al produselor, clienti.

Produsele firmei noastre se comercializeaza prin propriul magazin de desfacere cat si prin alte magazine de profil cum ar fi: AFACEREA Firma a fost constituita prin asocierea ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Consultanta In Management
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 672 cuvinte
Nr caractere:
9 470 caractere
Marime:
16.60KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
management, consultanta
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!