Consultanta In Management

Extras din referat Cum descarc?

S. C. Tables&Chairs S. R. L. Borsa, are nevoie de serviciile consultantului in pregatirea si perfectionarea conducerii si a personalului; sustinerea cursurilor si seminariilor cu manageri si specialisti in domeniul privind perfectionarea organizarii si imbunatatirea productivitatii pentru a prezenta in final un program pentru cresterea productivitatii.
S. C. Tables&Chairs S. R. L. Borsa, cu sediul in Borsa, str. Avram Iancu nr. 14, judetul Maramures, reprezentata prin Tolcan Marius, Timis Adrian, Lile Liviu, Moise Radu in caliatate de administratori.
Obiectul de activitate potrivit prevederilor statutare sunt: productie si comert, import-export, prestari servicii.
Capital social: - subscris 100. 000. 000 lei varsat 100. 000. 000 lei Forta de munca: numar total 10 din care: angajati permanent 8, colaboratori 7 Consiliul de administratie (al asociatilor): 1. Tolcan Marius: - in calitate de administrator, de profesie tamplar; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 2. Timis Adrian: - in calitate de administrator, de profesie contabil; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 3. Lile Liviu: - in calitate de administrator, de profesie specialist marketing; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei 2. Moise Radu: - in calitate de administrator, director de productie; - capital social subscris 25. 000. 000 lei - capital social varsat 25. 000. 000 lei Date generale ale afacerii: Descrierea generala a afacerii Activitatea principala desfasurata de societatea noastra o constituie fabricarea de mese si scaune din lemn si comercializarea acestora prin magazinul propriu de desfacere cat si prin alte magazine si depozite.
Produsul oferit Descrierea produsului: Produsul firmei il constituie mesele si scaunele din lemn.
Piata de desfacere: Principalul segment de piata vizat il constituie comerciantii cu amanuntul sau cu ridicata care comercializeaza produsele firmei noastre.
Cantitatea: Societatea S. C. Tables & Chairs S. R. L. Borsa, produce in medie 10 mese si 40 de scaune lunar.
Pretul estimativ: 1. 500. 000 lei pentru o masa, si 250. 000 lei pentru un scaun.
Volumul vanzarilor: Volumul vanzarilor se ridica la aproximativ 25. 000. 000 lei, cu precizarea ca aceasta valoare poate varia in functie de comenzile care pot aparea din partea unor beneficiari pentru produsele noastre.
Modul de comercializare si desfacere a produselor: Modul de comercializare al produselor Comercializarea produselor se face prin propriul magazin de desfacere, dar si prin alte magazine si depozite din tara.
Asigurarea de materii prime si materiale consumabile Modul de desfacere al produselor, clienti.
Produsele firmei noastre se comercializeaza prin propriul magazin de desfacere cat si prin alte magazine de profil cum ar fi: AFACEREA Firma a fost constituita prin asocierea ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Consultanta In Management
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!