Comportament Organizational

Extras din referat Cum descarc?

1.Descrierea organizatiei
EcroCompany produce, vinde si distribuie in intreaga lume bunuri de larg consum, exclusive si de cea mai buna calitate (produse cosmetice, aparate medicale, aparate casnice). Distributia se face, in principal, prin intermediul vanzarilor directe, cu ajutorul unei forte de vanzari, dar si prin magazine de desfacere. De la infiintarea sa, EcroCompany s-a straduit sa imbunatateasca stilurile de viata din intreaga lume si sa devina o parte esentiala a vietii cotidiene. Domeniul de activitate al firmei este de vanzari, comert.
Numarul de angajati este de 303, numarul de niveluri ierarhice este 3, iar structura organizatorica se prezinta astfel:
Pozitia ocupata de Manolache Elena este de consultant vanzari,iar printre atributiile acesteia se numara:
- promovarea produselor EcroCompany pe piata romaneasca
- dezvoltarea retelei de vanzare si largirea portofoliului de clienti prin identificarea de noi contacte 
- monitorizarea si fidelizarea clientilor
- realizarea obiectivelor de vanzari
- raportarea regulata a rezultatelor.
2. Personalitate
Colericul este energic, nelinistit, impetuos, irascibil, uneori impulsiv si isi risipeste energia. El este inegal in manifestari. Starile afective se succed cu rapiditate. Oscileaza intre entuziasm si deceptie, care tendinta de exagerare in tot ceea ce face. Este o persoana foarte expresiva,usor ,,de citit", gandurile si emotiile i se succed cu repeziciune.Are tendinta de dominare in grup si se daruieste cu pasiune unei idei sau cauze.
Autocontrolul reflecta abilitatea unei persoane de a-si ajusta comportamentul functie de factorii situationali externi (din mediul inconjurator). Indivizii cu un autocontrol ridicat sunt mai flexibili decat cei cu autocontrol scazut.
Un exemplu pentru acest tip de personalitate este Manolache Elena-consultant vanzari. As putea exemplifica hotararea ei de a-si urmari scopul prin faptul ca a ajuns manager de echipa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comportament Organizational.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!