Cod de Etica

Extras din referat Cum descarc?

Obiectivul principal
Codul de etica al Spitalului Clinic de Boli Infectioase "Maica Tereza" este facut pentru buna desfasurare a activitatii in institutia noastra, prin respectarea drepturilor pacientilor si conducerea relatiilor cu pacientii si publicul intr-o maniera etica.
Pacientii au dreptul fundamental de a fi ingrijiti cu atentie, acest lucru protejandu-le demnitatea personala si, in acelasi timp, respectandu-le valorile culturale psihosociale si spirituale. De obicei, aceste valori influenteaza perceptia pacientilor asupra ingrijirii si asupra bolii. Intelegand si respectand aceste valori, putem cunoaste mai bine nevoile si preferintele pacientilor nostri.
Politica
Spitalul "Maica Tereza" integreaza codul etic in operatiunile efectuate de noi, cei care lucram in aceasta institutie.
Misiune
Spitalul "Maica Tereza" exista pentru a fi in ajutorul populatiei din regiunea noastra prin promovarea vietii sanatoase si prin grija purtata pentru oameni si incurajarile aduse acestora. Ne propunem sa prevenim pe cat posibil si mai ales sa tratam pacientii nostri intr-o institutie dotata cu aparatura moderna, cu un personal dedicat muncii cu si pentru oameni. 
Viziune
Spitalul ,,Maica Tereza" va fi liderul regional de servicii de asistenta medicala deoarece vom raspunde in mod permanent la cererile comunitatii in materie de sanatate, acestea fiind prioritare. Suntem sigur ca vom castiga constant increderea pacientilor nostri prin satisfacerea nevoilor fiecaruia in parte. De asemenea, vom produce rezultate optime, intr-o maniera eficienta, deoarece noi investim in personalul nostru pentru ca acestia sa aiba motive sa-si continue activitatea in spitalul nostru. 
Valori
Pentru indeplinirea si dobandirea viziunii noastre, noi toti cei afiliati Spitalului ,,Maica Tereza" suntem ghidati de diferite valori. Tinem la pacientii nostri ca si cum ar fi familia noastra, tratandu-i cu expertiza, compasiune si respect. Personificam initiativa, inovatia si tenacitatea in adresarea prioritatilor sanitare catre comunitate. 
Personalul nostru isi desfasoara activitatea intr-un mediu care este caracterizat de diversitate, care recompenseaza excelenta si care incurajeaza buna cetatenie. Angajatii spitalului lucreaza in mod cooperativ cu ceilalti colegi si cu comunitatea pentru buna-starea regiunii. 
Sustinem notiunea de "leadership" in cazul problemelor critice, pe cai care sunt demne de increderea publicului. De asemenea, demonstram responsabilitatea, integritate in controlul financiar.
1. Tratarea angajatilor cu respect si protejarea drepturilor omului
Oricarei persoane posesoare a calitatii de lucrator pentru Spitalul de Boli Infectioase "Maica Tereza" trebuie sa i se respecte drepturile elementare ale omului si nu trebuie sa fie fortat sa sufere din punct de vedere fizic sau psihic din pricina activitatii depuse, in nici un fel.
Orice fel de discriminare adusa angajatilor, din motive cum ar fi, de exemplu, rasa, culoare, sex, orientare sexuala, stare civila, stare de graviditate, statut parental, religie, opinii politice, nationalitate, etnie, origine sociala, statut social, handicap, varsta sau apartenenta la asociatii este interzisa si aspru sanctionata.
Fiecare angajat este tratat in mod egal, avand drept la conditii de munca optime si necesare pentru ca acesta sa se ridice la standardele impuse de institutia noastra.
Aceasta institutie asigura personalului nostru echipamentul necesar pentru o buna activitate in spital, activitate care dovedeste profesionalismul nostrum.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cod de Etica.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!