Carpathian Foundation - Fdec Romania - Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice

Cuprins referat Cum descarc?

1.Titlu 
2.Identificarea organizatiei
Denumire
Forma contrasa
Adresa
Detalii de contact
Persoana de contact
Sigla
3.Misiune(ceea ce isi propune organizatia), obiective, activitati, proiecte.
4.Rezultate.
5.Persoanele implicate in organizatie.
6.Specificitati / Aspecte specifice ale organizatiei (o situatie de criza prin care a trecut organizatia,un aspect hazliu, o curiozitate - prezentare).


Extras din referat Cum descarc?

Misiunea Fundatiei Carpatice
CF- FDEC este o fundatie unica, regionala, transfrontaliera, care furnizeaza grant-uri si asistenta tehnica pentru ONG si administratiile locale, axandu-se in primul rand pe activitati inter-regionale, de dezvoltare economica si de cooperare transfrontaliera. Sunt sustinute initiativele de dezvoltare a parteneriatului public/privat/ONG, incluzand abordarile de cooperare transfrontaliera si interetnica, in ideea incurajarii dezvoltarii regionale si a comunitatilor si in sprijinul prevenirii conflictelor.
CF - FDEC promoveaza bunele relatii, stabilitatea sociala si progresul economic in regiunile de granita ale Ungariei, Poloniei, Romaniei, Slovaciei si Ucrainei, prin asistenta financiara si tehnica pentru proiectele care vor aduce rezultate benefice comunitatilor situate de ambele parti ale frontierelor nationale si care vor imbunatati calitatea vietii populatiei din orasele si asezarile din Muntii Carpati.
Scopuri
- Intarirea democratiei locale si dezvoltarea societatii civile, promovand actiuni combinate ale organizatiilor neguvernamentale si ale administratiei locale, ce se adreseaza comunitatii 
- Sporirea capacitatii administratiilor locale si a organizatiilor neguvernamentale 
- Promovarea cooperarii transfrontaliere si interetnice, schimbul de informatii si replicarea practicilor de succes
- Incurajarea participarii cetatenilor in procesul de dezvoltare locala si regionala
- Promovarea cooperarii dintre organizatiile neguvernamentale, administratia locala si sectorul de afaceri 
Obiective
Fundatia Carpatica ofera asistenta financiara si tehnica organizatiilor non profit si administratiilor publice locale care sunt inregistrate in aria de acoperire a Euroregiunii Carpatice. Organizatii care actioneaza in folosul Euroregiunii Carpatice dar care nu sunt inregistrate in cadrul acesteia, pot fi parteneri in proiectele finantate de Fundatia Carpatica dar nu vor primi fonduri direct de la aceasta. Fiecare tip de program are cerinte si conditii de aplicare specifice. Informatiile despre diferitele programe sunt disponibile in cele cinci limbi oficiale din Euroregiune. 
Rolul in regiune
Catalizator - aducand mai aproape cetatenii, sectorul privat, public si de afaceri 
Facilitator - promovand cooperarea transfrontaliera si construirea increderii si respectului dintre diferite grupuri etnice 
Inovator - identificand si comunicand noi abordari privind dezvoltarea comunitatii, economica si regionala
Furnizor - asistenta tehnica acordata administratiilor locale si ONG-urilor 
Finantator - acordand suport financiar pentru initiative locale si regionale ale organizatiilor nonguvernamentale si administratiilor locale 
Mediator - servind ca intermediar angajat dar impartial, intre nivelele local-regional, regional-national si regional-European


Fisiere in arhiva (1):

  • Carpathian Foundation - Fdec Romania - Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!