Calatoria catre Kaizen la Leyland Trucks

Extras din referat Cum descarc?

Leyland Trucks Ltd., primul producator de vehicule comerciale ale Marii 
Britanii,proiecteaza, elaboreaza si produce o gama larga de camioane civil si militare, vandute in toata lumea. 
Compania a fost infiintata in 1993, cand echipa sa manageriala a achizitionat compania Leyland Assembly Plant Anglia
Directorul de acum al fabricii, John Oliver, nu numai ca a trecut prin procesul de achizitie, dar a si condus compania cu ajutorul Kaizen catre un sistem "de incredere" nou, obtinand multe imbunatatiri spectaculoase, inclusiv realizarea celor mai scazute costuri printre producatorii europeni de camioane. 
Managementul Leyland si-a indreptat eforturile catre schimbari de organizare pentru a putea face fata noilor provocari, pentru descentralizarea structurii manageriale, imbunatatirea eficientei sistemelor si introducerea unor noi masuri care sa schimbe cultura. 
In vederea inceperii procesului kaizen la Leyland Trucks, Oliver a initiat trei schimbari majore in structura organizarii companiei:


Fisiere in arhiva (1):

  • Calatoria catre Kaizen la Leyland Trucks.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!