Business Plan - SLK SRL

Extras din referat Cum descarc?

Intreprinderea "SLK" S.R.L. este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea scobitorilor.
Scobitorile vor fi produse din lemn de calitate superioara, ecologic pur in asa mod ca sa le placa utilizatorilor. Vor exista mai multe feluri de scobitori, utilizatorul avand posibilitatea sa procure oricare din seturile de scobitori, si in cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1 setul. Pretul unui set de scobitori va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, insa calitatea produsului nostru va fi net superioara.
Investitia necesara este de $50000. Acestea vor fi folosite pentru procurarea unei incaperi specializate, utilajelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai 60%. In urmatorii anii se planifica marirea volumului vanzarilor  si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pana la 80%. Productia noastra va fi realizata in toate centrele comerciale care se specializeaza in domeniul vanzarii produselor alimentare.
Personalul intreprinderii va fi compus din director care va fi vice-director pe productie si vice-director pe realizare, 1 contabila, 1 jurist, 1designer, 2 lemnari , 4 ajutori ai lemnarilor, 2 strungari, 1 sofer, 1 maturator.
Conform studiilor intreprinse piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere. Cumparatorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-60 ani.
Estimand rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de cca. $20000, in conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Business Plan - SLK SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!