Business Plan - SLK SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Intreprinderea "SLK" S.R.L. este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea scobitorilor.

Scobitorile vor fi produse din lemn de calitate superioara, ecologic pur in asa mod ca sa le placa utilizatorilor. Vor exista mai multe feluri de scobitori, utilizatorul avand posibilitatea sa procure oricare din seturile de scobitori, si in cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1 setul. Pretul unui set de scobitori va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, insa calitatea produsului nostru va fi net superioara.

Investitia necesara este de $50000. Acestea vor fi folosite pentru procurarea unei incaperi specializate, utilajelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai 60%. In urmatorii anii se planifica marirea volumului vanzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pana la 80%. Productia noastra va fi realizata in toate centrele comerciale care se specializeaza in domeniul vanzarii produselor alimentare.

Personalul intreprinderii va fi compus din director care va fi vice-director pe productie si vice-director pe realizare, 1 contabila, 1 jurist, 1designer, 2 lemnari , 4 ajutori ai lemnarilor, 2 strungari, 1 sofer, 1 maturator.

Conform studiilor intreprinse piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere. Cumparatorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-60 ani.

Estimand rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de cca. $20000, in conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Business Plan - SLK SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 199 cuvinte
Nr caractere:
6 551 caractere
Marime:
25.26KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
management, companie
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!