Business Intelligent Services SRL

Cuprins referat Cum descarc?

1. Istoria Agentiei de consultanta.
2. Echipa Agentiei de consultanta.
3. Serviciile oferite de catre Agentia de consultanta.
4. Partenerii Agentiei de consultanta.
5. Clientii companiei.
6. Date de contact.


Extras din referat Cum descarc?

1. Istoria Agentiei de consultanta.
"Business Intelligent Services" S.R.L. provine de la "Agentia Intelligent Services" S.R.L. si a fost fondata in februarie, 2000. De fapt, anul de aparitie a grupului de companii : "Business Intelligent Services" S.R.L. si "Agentia Intelligent Services" S.R.L., a fost 2007. In acest an, acestui grup i s-au alaturat 2 asociati : Casa de Investitii BIS Capital S.R.L. si BIS Credit Info S.R.L. Grupul a beneficiat eventual de cea mai completa si adecvata structura in vederea realizarii scopului sau primordial : asistenta pentru afaceri de succes.
In perioada fondarii agentiei, adica anul 2000, a urmat o tranzitie insotita de numeroase turbulente economice si intreprinderile erau practic lipsite de asistenta credibila. Din acel moment, Agentia a realizat numeroase proiecte si a initiat o serie de parteneriate strategice.
"Business Intelligent Services" S.R.L., membra BIS Group a fost acreditata la 2 septembrie 2011, in cadrul ACED pentru prestarea serviciilor de dezvoltare a investitiilor in agricultura. Proiectul competitiv Agricol si Dezvoltarea Intreprinderilor (ACED), co-finantat de catre Agentia SUA pentru Dezvoltarea Internationala (USAI) si Corporatia Dezvoltarii Mileniului (MCC), a avut drept scop sporirea performantelor sectorului agricol din Moldova pentru sporirea investitiilor in echipamente si infrastructura post-recoltare, ACED a asistat si va asista intreprinderile agricole la accesul imprumuturilor oferite de catre Activitatea "Acces la Finantarea in Agricultura" a Programului Compact, programe similare ale Bancii Mondiale si IFAD, precum si programele altor finantatori.
2. Echipa Agentiei de consultanta.
Structura nu e nimic fara continut la BIS S.R.L., ceea ce face ca, la 13ani de experienta, grupul sa beneficieze de expertiza unora dintre cei mai apreciati experti de pe piata, promovind in mod continuu, dezvoltarea talentelor si realizarea satisfacerii profesionale. Spiritul de echipa este unul dintre cele mai valoroase lucrari ale grupului si fiecare proiect reprezinta punctul de intilnire intre profesionalismul acestora si ideile clientilor.
Principalul "atu" al BIS S.R.L. este echipa de consultanti, ce reprezinta pilonul prosperitatii si durabilitatii grupului:
Echipa Agentiei de consultanta este formata din 7 membri principali :
a) Directorul Agentiei de consultanta - Andrei Crigan
Directorul acestei firme ofera expertiza specializata si asistenta in accesul surselor de finantare sau alegerea alternativelor de investire pentru clientii care intentioneaza sa dea start unei afaceri sau dezvoltarea afacerii in derulare. De asemenea, Andrei Crigan este apreciat pentru abordarea practica in generarea solutiilor pentru gestionarea riscurilor aferente activitatii pe o piata emergenta, cum este cea din Republica Moldova, fiind un ghid de incredere in consolidarea componentei financiare a oricarei companii.
Directorul analizeaza prin prisma contributiei si implicarii realizarii unor proiecte ale caror comanditori au fost si continua sa fie institutiile, fundatiile si organizatiile internationale de dezvoltare, precum si societatile comerciale cu capital strain si autohtone, cu pozitie de leader, cum ar fi cel bancar, leasing, asigurari, fonduri de investitii, imobiliare, comert, fabrici de zahar, etc.
b) Consultant al BIS Capital - Liviu Gumovschi
Consultant ce tine de capital, conduce proiecte majore implementate de Unitatile Consolidate pentru Implementarea si Monitorizarea Proiectelor in Domeniul Agricol, finantat de Banca Mondiala.
c) Contabil-Sef, Expert in Gestionarea Financiara - Tatiana Lozovan
Ariile de expertiza ale expertului in Gestionarea Financiara, cuprin contabilitatea si auditul, administrarea fiscala, planificarea si raportarea financiara, etc.
d) Sef al Departamentului Juridic - Stelian Andronachi
Aria de expertiza include suportul si consultanta in interactiunea companiei cu sectorul public, consultanta in procedurile de obtinere a licentei si autorizatiilor, suport in procedura de inregistrare si reorganizarea companiei, consultanta in proces de fuziune si achizitii, expertiza in relatiile de drept civil si economic, support juridic in activitatea companiei.
e) Consultant - Vlad Furdui
Realizeaza proiecte ce implica : analiza, planificarea si gestionarea financiara, conduce studiile de piata, studiul sectorial si concurential. De asemenea, furnizeaza consultanta in sfera strategica si financiara pentru vinzari si achizitii de afaceri, intermediar in operatiunile imobiliare, etc.
f) Consultant - Sergiu Sandu
Ariile de expertiza in cadrul agentiei includ : efectele analizei economico-financiare, realizarea expertizei complexe de estimare si generare a solutiilor de gestionare a riscurilor aferente afacerii, elaborarea studiului de integritate si loialitate, analiza si planificarea strategiei, etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Business Intelligent Services SRL.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!