Business Intelligent Services SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1889
Mărime: 22.85KB (arhivat)
Puncte necesare: 5
MINISTERUL EDUCAȚIEI, TINERETULUI ȘI SPORTULUI AL REPUBLICII MOLDOVA UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA FACULTATEA ȘTIINȚE ECONOMICE SPECIALITATEA ADMINISTRAREA AFACERILOR

Cuprins

  1. 1. Istoria Agenției de consultanță.
  2. 2. Echipa Agenției de consultanță.
  3. 3. Serviciile oferite de către Agenția de consultanță.
  4. 4. Partenerii Agenției de consultanță.
  5. 5. Clienții companiei.
  6. 6. Date de contact.

Extras din referat

1. Istoria Agenției de consultanță.

"Business Intelligent Services" S.R.L. provine de la "Agenția Intelligent Services" S.R.L. și a fost fondată în februarie, 2000. De fapt, anul de apariție a grupului de companii : "Business Intelligent Services" S.R.L. și "Agenția Intelligent Services" S.R.L., a fost 2007. În acest an, acestui grup i s-au alăturat 2 asociați : Casa de Investiții BIS Capital S.R.L. și BIS Credit Info S.R.L. Grupul a beneficiat eventual de cea mai completă și adecvată structură în vederea realizării scopului său primordial : asistență pentru afaceri de succes.

În perioada fondării agenției, adică anul 2000, a urmat o tranziție însoțită de numeroase turbulențe economice și întreprinderile erau practic lipsite de asistență credibilă. Din acel moment, Agenția a realizat numeroase proiecte și a inițiat o serie de parteneriate strategice.

"Business Intelligent Services" S.R.L., membră BIS Group a fost acreditată la 2 septembrie 2011, în cadrul ACED pentru prestarea serviciilor de dezvoltare a investițiilor în agricultură. Proiectul competitiv Agricol și Dezvoltarea Întreprinderilor (ACED), co-finanțat de către Agenția SUA pentru Dezvoltarea Internațională (USAI) și Corporația Dezvoltării Mileniului (MCC), a avut drept scop sporirea performanțelor sectorului agricol din Moldova pentru sporirea investițiilor în echipamente și infrastructură post-recoltare, ACED a asistat și va asista întreprinderile agricole la accesul împrumuturilor oferite de către Activitatea "Acces la Finanțarea în Agricultură" a Programului Compact, programe similare ale Băncii Mondiale și IFAD, precum și programele altor finanțatori.

2. Echipa Agenției de consultanță.

Structura nu e nimic fără conținut la BIS S.R.L., ceea ce face ca, la 13ani de experiență, grupul să beneficieze de expertiza unora dintre cei mai apreciați experți de pe piață, promovînd în mod continuu, dezvoltarea talentelor și realizarea satisfacerii profesionale. Spiritul de echipă este unul dintre cele mai valoroase lucrări ale grupului și fiecare proiect reprezintă punctul de întîlnire între profesionalismul acestora și ideile clienților.

Principalul “atu” al BIS S.R.L. este echipa de consultanți, ce reprezintă pilonul prosperității și durabilității grupului:

Echipa Agenției de consultanță este formată din 7 membri principali :

a) Directorul Agenției de consultanță – Andrei Crigan

Directorul acestei firme oferă expertiză specializată și asistență în accesul surselor de finanțare sau alegerea alternativelor de investire pentru clienții care intenționează să dea start unei afaceri sau dezvoltarea afacerii în derulare. De asemenea, Andrei Crigan este apreciat pentru abordarea practică în generarea soluțiilor pentru gestionarea riscurilor aferente activității pe o piață emergentă, cum este cea din Republica Moldova, fiind un ghid de încredere în consolidarea componentei financiare a oricărei companii.

Directorul analizează prin prisma contribuției și implicării realizării unor proiecte ale căror comanditori au fost și continuă să fie instituțiile, fundațiile și organizațiile internaționale de dezvoltare, precum și societățile comerciale cu capital străin și autohtone, cu poziție de leader, cum ar fi cel bancar, leasing, asigurări, fonduri de investiții, imobiliare, comerț, fabrici de zahăr, etc.

b) Consultant al BIS Capital – Liviu Gumovschi

Consultant ce ține de capital, conduce proiecte majore implementate de Unitățile Consolidate pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în Domeniul Agricol, finanțat de Banca Mondială.

c) Contabil-Șef, Expert în Gestionarea Financiară – Tatiana Lozovan

Ariile de expertiză ale expertului în Gestionarea Financiară, cuprin contabilitatea și auditul, administrarea fiscală, planificarea și raportarea financiară, etc.

d) Șef al Departamentului Juridic – Stelian Andronachi

Aria de expertiză include suportul și consultanța în interacțiunea companiei cu sectorul public, consultanță în procedurile de obținere a licenței și autorizațiilor, suport în procedura de înregistrare și reorganizarea companiei, consultanță în proces de fuziune și achiziții, expertiză în relațiile de drept civil și economic, support juridic în activitatea companiei.

e) Consultant – Vlad Furdui

Realizează proiecte ce implică : analiza, planificarea și gestionarea financiară, conduce studiile de piață, studiul sectorial și concurențial. De asemenea, furnizează consultanță în sfera strategică și financiară pentru vînzări și achiziții de afaceri, intermediar în operațiunile imobiliare, etc.

f) Consultant – Sergiu Sandu

Ariile de expertiză în cadrul agenției includ : efectele analizei economico-financiare, realizarea expertizei complexe de estimare și generare a soluțiilor de gestionare a riscurilor aferente afacerii, elaborarea studiului de integritate și loialitate, analiza și planificarea strategiei, etc.

Preview document

Business Intelligent Services SRL - Pagina 1
Business Intelligent Services SRL - Pagina 2
Business Intelligent Services SRL - Pagina 3
Business Intelligent Services SRL - Pagina 4
Business Intelligent Services SRL - Pagina 5
Business Intelligent Services SRL - Pagina 6
Business Intelligent Services SRL - Pagina 7
Business Intelligent Services SRL - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Business Intelligent Services SRL.docx

Ai nevoie de altceva?