Buclă de control

Extras din referat Cum descarc?

Este important sa incepem prin a clarifica ce intelegem prin ,,control managerial",deoarece cuvantul ,,control"poate avea mai multe sensuri,dintre care unele au conotatii negative. 
Putem face o analogie utila cu activitatea unui pilot pe o linie aeriana.Pilotul are un obiectiv-de pilda,efectuarea unui zbor sigur si fara intarzieri. In timpul zborului,cand dumneavostra, ca pasager va petreceti timpul in mod placut,pilotul supravegheaza modul in care se deruleaza planul sau de zbor si face modificarile necesare pentru a se asigura ca standardele fixate sunt indeplinite.Ceea ce face pilotul poate fi descris ca un proces de control in patru etape.El este raspunzator de urmatoarele lucruri:
Stabilirea standardelor ;
Supravegherea;
Compararea performantei;
Adoptarea unor masuri 
(sau actiuni) corespunzatoare.
Cele patru etape formeaza impreuna baza procesului de control managerial . Etapele procesului de control, indiferent daca sunt exercitate de angajat sau de managerul sau,pot fi reprezentate printr-o bucla, numita bucla de control.
Bucla de control va poate oferi un cadru structural,dar dumneavoastra sunteti cel care trebuie sa decida cand si cum sa introduca eventualele schimbari. Standardele pe care le-ati stabilit confera forma si continut activitatii dumneavoastra si a personalului pe care il conduceti.


Fisiere in arhiva (1):

  • Bucla de Control.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!