Bombonito S.R.L.

Extras din referat Cum descarc?

Numele firmei: SC Bombonito S.R.L.
Forma Juridica de constituire: Societate cu raspundere limitata-debutant (SRLd)
Natura Capitalului:Privat
Cifra de afaceri: 230000 lei
Capital social: 200 lei
Sediul: Nazna, str. Principala nr. 142 
Asociat: Andrei Neamtu
Doresc sa creez un magazin online pentru a comercializa si a promova dulciuri fabricate in Republica Moldova de fabrica "Bucuria". In sortiment vor fi bomboane, ciocolate, biscuiti ,prajituri, si unele produse diabetice.
Am ales aceasta idee pentru ca produsele date sunt deja cunoscute pe piata, au un ambalaj atractiv pentru consumatori si in urma propriilor observatii am dedus ca este o cerere bine definita pe piata. Deasemenea un avantaj este faptul ca produsele noastre sunt disponibile pentru toate categoriile de consumatori de la mic la mare, si de la cei cu venituri mici pina la cei cu venituri mari.
Este o afacere existenta pe piata Romana, dar noua pe cea locala, care va satisface cererea existenta a consumatorului din regiunea data.
Activitatea principala: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, cod CAEN: 4791 
500 euro Cheltuieli cu crearea platformei de vinzare
50 euro Promovarea online
450 euro Achizitionarea produselor 
Dupa o mica analiza am pus la batai urmatoarele obiective pe care le vom urma si le vom da "viata" : - majorarea cifrei de afaceri - marirea profitului - patrunderea mai adinc in piata si cistigarea de spatiu pe aceasta - diversificarea produselor - introducerea unor tehnologii noi in transport si depozitare - specializarea resurselor umane


Fisiere in arhiva (1):

  • Bombonito S.R.L..pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!