Auditarea Managementului Securitatii si Sanatatii in Munca la SC General Collection SRL

Cuprins referat Cum descarc?

Capitolul 1
Descrierea sistemului de munca auditat 2
Capitolul 2
Prezentarea metodei de auditare a conformitatii cu prevederile legislatiei in domeniul securitatii si sanatatii in munca 4
Capitolul 3 Auditarea managementului securitatii si sanatatii in munca la. S.C. GENERAL COLLECTION S.R.L SIBIU
11
Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL 1
DESCRIEREA SISTEMULUI DE MUNCA AUDITAT
Societatea este infiintata din anul 2001, obiectul sau principal de activitate fiind confectionarea de articole de imbracaminte. S-a demarat prin inceperea formalitatilor in vederea achizitionarii unui teren, cu scopul inceperii unei investitii intr-o constructie noua ce avea sa devina punctul de lucru din Sibiu, unde societatea va desfasura activitatea de productie.
Alegerea acestui domeniu de activitate nu a fost deloc hazardata, asociatii societatii avand posibilitatea studierii pietei externe, si ajungand la concluzia ca in domeniul comertului cu articole textile, in anumite tari europene, precum Germania, Italia exista o piata nesaturata. In acelasi timp s-a facut o analiza a costurilor implicate in confectionarea si ambalarea acestor produse, si cea mai buna solutie a fost aceea de a importa din tarile in care au fost gasite contractele de prelucrare, respectiv din Germania si Italia, sa se importe materia prima in sistem LOHN, si de a folosi factor uman de pe piata fortei de munca din Romania in vederea prelucrarii materiei prime cu scopul obtinerii produselor finite.
Piata fortei de munca din Romania este o piata in plina evolutie, dar cu toate acestea neechilibrata inca, iar datorita unei oferte mai mari decat cererea, costul cu forta de lucru in Romania este un cost sub adevarata lui valoare. 
Produsele societatii
Raportand la obiectul principal de activitate care este << fabricarea de articole de imbracaminte >> - COD CAEN 1822, in gama de produse fabricate in hala proprie de productie intra urmatoarele : veste salvamar si veste antiglont, care detin o pondere de 60% din produsele fabricate ; pantaloni ( jeans, stofa, tercot) de diferite lungimi, care detin 30% din totalul productiei, iar restul de 10% este detinut de fuste.
Produsele societatii sunt de o calitate ridicata, fapt atestat deoarece acestea concureaza cu succes pe pietele din Germania si Italia, castigand teren si prin fatul ca acestea sunt comercializate la pret competitiv.
Principalii furnizori
Pentru desfasurarea activitatii in bune conditii, societatea are o serie de furnizori care pot fi structurati in doua categorii si anume furnizori specifici domeniului de activitate si furnizori obisnuiti.
Dintre furnizorii specifici domeniului de activitate, cei mai importanti, sunt :
NR.CRT. FURNIZORI MATERIA FURNIZATA
1 MEHLER GmbH Germania MATERIE PRIMA
2 SI-MI-RA Italia MATERIE PRIMA
3 SC FRANC TEXTILE SRL MATERIALE CONSUMABILE
4 SC NEXTECH SRL MATERIALE AUXILIARE
Dintre furnizorii obisnuiti ii amintim:
NR.CRT. FURNIZORI MATERIA FURNIZATA
1 SC ELECTRICA SA ENERGIE ELECTRICA
2 SC ROMTELECOM SA TELEFON FIX
3 SC PETROM SA COMBUSTIBIL
4 SC RODICA SRL MATERIALE AUXILIARE
Aprovizionarea cu aceste materii prime si materiale se efectueaza continuu, in baza comenzilor incheiate conform contractelor de colaborare cu societatile externe.
Contracte ferme sunt incheiate cu prestatorii de servicii, cheltuielile cu serviciile de orice natura nefiind deductibile fara existenta unui contract incheiat in prealabil


Fisiere in arhiva (1):

  • Auditarea Managementului Securitatii si Sanatatii in Munca la SC General Collection SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!