Antreprenoriat si Studenti

Extras din referat Cum descarc?

Cand poti vedea lucrurile diferit, poti actiona diferit si prin urmare poti avea rezultate diferite si poate mult mai bune. Initierea unei afaceri presupune un risc destul de mare din cauza unei lipse pe deoparte de experienta, iar pe de alta parte a incertitudinii  recuperarii de capital investit. Cel care initiaza aceasta afacere isi asuma responsabilitatea, riscurile dar si beneficiile ei.
Trecerea la economia de piata a favorizat dezvoltarea mediului de afaceri in Romania. In prezent putem vorbi despre un mediu de afaceri bine definit si chiar competitiv. Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana vor disparea numeroase ocupatii si profesii, se vor suprima posturi si locuri de munca. Unii insa vor supravetui, fiecare dintre noi poate sa fie printre aceste persoane. Este timpul sa ne construim viitorul, sa nu mai depindem de altii, avem sansa sa fim propriul nostru patron. Inovatia  in afaceri nu vine din interiorul industriei, ci din abilitaea de aprivi in afara ,,cutiei" in care traim si lucram, noi fiind ,,orbiti" de paradigmele actuale la care ne limitam.


Fisiere in arhiva (1):

  • Antreprenoriat si Studenti.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!