Analiza Mediului la SC Gedeon Richter Romania SA Targu-Mures

Cuprins referat Cum descarc?

CUPRINS PROIECT
INTRODUCERE
SCOP
CAPITOLUL I - Prezentarea generala a unitatii patrimoniale SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA Tg-Mures
CAPITOLUL II - Analiza mediului extern - Modelul STEP (PEST) de analiza a nivelelor de mediu
CAPITOLUL III - Analiza mediului intern - Analiza lantului valorii 
CAPITOLUL IV - Concluzii - Analiza SWOT sau Relatia mediu intern - mediu extern 
BIBLIOGRAFIE
ANEXE


Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE
Managementului strategic ii este specific, in esenta, analiza continua, pe de o parte, a mediului extern al firmei pentru a anticipa sau sesiza la timp schimbarile din cadrul acestuia, iar pe de alta parte, a situatiei interne a firmei pentru a evalua capacitatea ei de a face fata schimbarilor.
SCOP
Examinarea factorilor care determina succesul sau esecul unei firme (afaceri), a determinat cererea unor metodologii specifice de analiza si diagnosticare a activitatii firmei (afacerii). 
CAPITOLUL I - Prezentarea generala a unitatii patrimoniale SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA Tg-Mures
Societatea comerciala GEDEON RICHTER ROMANIA SA are sediul social in Tg- Mures, strada Cuza-Voda nr.99-105, judetul Mures, este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J-26-15-1991, are codul fiscal RO 1200929 si Autorizatia de functionare nr. 150 / 18.432 / 25.04.1997. Societatea are un punct de lucru in localitatea Corunca, judetul Mures, unde sunt amplasate depozitele de produse finite si compartimentele Logistica si Marketing.
SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA este amplasata in zona centrala a municipiului Tg-Mures pe o suprafata de 2,5 ha, dispunand de un corp principal de fabricatie (P+3) cu structura din beton armat si cu o suprafata desfasurata de 900 mp. In aceasta incinta se afla atelierele principale de fabricatie, instalatiile de climatizare precum si birourile administrative.
SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA s-a infiintat la 29.11.2007 prin preluarea intregului patrimoniu al SC SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA, care la randul ei provine din fosta ,,Intreprindere de medicamente" Tg-Mures, construita si pusa in functiune in baza unui proiect de conceptie romaneasca in perioada decembrie 1985-septembrie 1986.
SC GEDEON RICHTER ROMANIA SA este persoana juridica romana avand forma juridica de societate pe actiuni si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea romana.
In conformitate cu actul constitutiv, obiectul principal de activitate al societatii este producerea si comercializarea medicamentelor de uz uman din grupele comprimate, unguente, solutii si siropuri.
Conform statutului, codul CAEN (obiectul de activitate) este: 2210 - Fabricarea produselor farmaceutice.
Pe parcursul ultimilor 5 ani, evolutia productiei a fost direct proportionala cu posibilitatile de vanzare si comercializare pe piata interna si la export a produselor GEDEON RICHTER, fara a fi limitata din punct de vedere tehnic.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Mediului la SC Gedeon Richter Romania SA Targu-Mures.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!