Activitatea logistică a întreprinderii - Top Expert DCE

Extras din referat Cum descarc?

Conceptul de logistica
Referitor la notiunea de logistica exista numeroase definitii, unele dintre ele dovedind interesul si preocuparea unor institutii cu vocatie internationala pentru aceasta activitate. In acest sens, notiunea de logistica cuprinde toate activitatile care urmaresc realizarea unei armonizari a timpului si spatiului cu bunurile si persoanele, prin gruparea lor corespunzatoare. Astfel, logistica se defineste prin planificarea integrata, organizarea si controlul tuturor fluxurilor de marfuri si materiale, impreuna cu fluxurile de informatii legate de acestea, incepand de la furnizori, prin etapele de creare a valorii, pana la livrarea produselor catre clienti, inclusiv reciclarea si eliminarea deseurilor. 
Distributia marfurilor in zonele urbane este esentiala,pentru viata locuitorilor unui oras si pentru buna desfasurare,a activitatilor economice. Transportul marfurilor
in zonele urbane se realizeaza utilizand aceeasi infrastructura,ca si autoturismele si mijloacele de transport in comun. Aceasta conduce la probleme cum ar fi congestia
traficului, ocuparea spatiilor de parcare, reducerea sigurantei, poluarea atmosferei si poluare fonica. Conform statisticilor realizate in mai multe capitale europene,
deplasarea vehiculelor pentru transportul marfurilor,genereaza in medie aproximativ 10% din traficul urban, dar este sursa a 40% din emisiile poluante rezultate din
deplasarea autovehiculelor. In aceste conditii, obiectivele dezvoltarii sistemelor de transport al marfurilor trebuie sa fie reducerea poluarii aerului, a
zgomotului si a consumului de energie prin optimizarea utilizarii autocamioanelor, prin aplicarea unor instrumente logistice si masuri administrative adecvate.
Top Expert pune la dispozitia clientilor solutii optime de transport, logistica si rezolvarea formalitatilor vamale, asigurandu-se ca activitatea intreprinderii in interesul clientului se desfasoara la standarde inalte de calitate si precizie.
Nu exista proiect prea mare sau prea mic pentru aceasta firma, avantajul fiind capacitatea de combinare si optimizare a serviciilor pe care le ofera clientilor sai. In plus, investesc permanent in dezvoltarea companiei, pentru a fi mereu in masura sa ofere servicii complete si de inalta calitate.
De peste 5 ani prezenta pe piata romaneasca, compania Top Expert are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de transport intern si international de marfuri, servicii de logistica si formalitati vamale de import-export, inclusiv intocmirea si depunerea declaratiilor Intrastat.
Puncte forte
- locatii - Bucuresti, zona Baneasa (METAV BUSINESS PARK) si autostrada Bucuresti-Pitesti (WEST PARK), pozitionari strategice - nordul capitalei, DN 1- iesirea spre Ploiesti, respectiv Pitesti, zone specializate de depozite si birouri, cu infrastructura dedicata, personal calificat 
- platforme "multi-users/multi-activitati" - spatiile de depozitare va ofera garantia unui bun management logistic al marfurilor apartinand mai multor clienti si din domenii diferite de activitate 
- expertiza de specialitate si capitalul de informatii specifice (know-how) acumulate in cei peste 5 ani de activitate
Arii de activitate
Gestioneaza activitatea de transport si logistica a unui numar important de clienti din cele mai diverse sectoare de activitate:
- IT&C, electronice, electrocasnice 
- materiale constructii, amenajari interioare
- obiecte ceramica si sanitare 
- industria lemnului, mobila si accesorii 
- scule, utilaje industriale, echipamente, masini diverse 
- industria medicala, farmaceutica, etc
Incepand cu 2003, anul infiintarii ,s-a investit constant in diversificarea serviciilor oferite si in optimizarea lor, in functie de necesitatile si exigentele clientilor sai. 
Misiunea unitatii este aceea de a furniza clientilor sai solutii optime de transport si logistica, asigurandu-se ca fiecare etapa a serviciilor se desfasoara la standarde inalte de calitate si precizie. 
Viziunea firmei. Vor sa devina unul dintre principalii furnizori de logistica din Romania si sa dezvolte o retea logistica la nivel global. 
Atu-urile care sustine intreprinderea in realizarea acestui demers sunt investitiile permanente pe care le fac, serviciile de calitate superioara, seriozitatea in relatiile de parteneriat si flexibilitatea in abordarea proiectelor, in functie de necesitatile specifice ale clientilor. 
Valorile care conduc in activitatea sa zilnica sunt performanta, integritatea, si profesionalismul.
Standardele inalte de calitate la care inteleg sa se raporteze in activitatea zilnica sunt subliniate de sistemul de management al calitatii pe care l-am dezvoltat si implementat - ISO 9001:2000, certificat de TUV Rheinland. 
De asemenea, Top Expert este membra a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a Uniunii Societatilor de Expeditie din Romania si este licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana. 
Valoarea companiei este data, in primul rand, de calitatea echipei care o formeaza. Aloca permanent resurse pentru pregatirea si specializarea colegilor sai pentru a creste constant calitatea serviciilor oferite clientilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Activitatea Logistica a Intreprinderii - Top Expert DCE.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!