Tema MSIT

Extras din referat Cum descarc?

1. Pentru a putea initia o rezervare in Medallion, dupa lansarea programului, se apasa din bara de meniuri, butonul unei noi rezervari individiuale.
2. Se va deschide fereastra destinata unei noi rezervari, in care se vor completa datele de contact ale clientului si datele specific rezervarii.
3. La rubrica " Guest" se va completa numele clientului.
4. La rubrica "Adults" se va introduce numarul de personae care vor fi cazate in camera respective, si anume 3 in cazul nostru.
5. Ulterior, de la butonul "Display Market Segment" se va selecta segmental de piata din care fac parte clientii pentru care se efectueaza rezervarea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tema MSIT.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!