Proiectarea unui Sistem Informatic

Extras din referat Cum descarc?

Un centru de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator doreste sa isi imbunatateasca activitatea de gestiune a testarii candidatilor. In acest sens, se doreste implementarea unui sistem informatic prin care sa se tina evidenta testarilor programate pentru fiecare module, a examinatorilor responsabili pentru fiecare testare, a salilor in care se desfasoara testarile, a candidatilor inscrisi, precum si a rezultatelor obtinute de catre acestia. Se vor avea in vedere urmatoarele reguli de gestiune: 
- O testare se refera la un singur modul, are repartizat un singur examinator responsabil cu aceasta si este programata intr-o sala disponibila la data testarii si in intervalul de timp in care se desfasoara testarea;
- Un examinator poate fi responsabil la mai multe testari;
- O inscriere a unui candidat se refera la o singura testare programata la o data ulterioara datei de inscriere;
- Un candidat se poate inscrie la mai multe testari;
- Pe un document de plata se pot plati mai multe testari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectarea unui Sistem Informatic.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!