Internet banking

Extras din referat Cum descarc?

Introdus pe piata romaneasca de marile banci internationale internet banking-ul a ajuns sa faca parte din ofertele majoritatii bancilor autohtone. 
La inceput a fost electronic-banking-ul, a urmat Internet-banking-ul, iar de curand, in Romania a fost introdus serviciul de mobile-banking. Toate cele trei servicii ofera clientului bancii, in principiu, cam aceleasi facilitati. Diferentele dintre ele constau in libertatea de miscare oferita si in canalul folosit pentru a comunica cu banca. 
Electronic-banking-ul sau internet banking-ul este primul dintre aceste servicii care il scutesc pe omul de afaceri de drumurile zilnice la banca. Internet banking-ul permite utilizatorului sa faca de acasa, din fata calculatorului, operatiuni in contul bancar. Astfel, omul de afaceri nu mai este obligat sa mearga la banca, sa stea la coada la ghiseu sa completeze formulare, sa le semneze, sa le stampileze, sa le inmaneze functionarului bancar, intr-un cuvant, sa piarda timp. Acest tip de serviciu nu este o noutate in mediul bancar.Citybank utilizeaza sisteme de internet banking de peste 20 de ani, iar in Romania se numara, alaturi de ING Barings si ABN Amro, printre pionierii introducerii acestui tip de servicii. Operatiunile care se pot efectua prin intermediul internet banking-ului pornesc de la vizualizarea soldurilor conturilor firmelor, ajungand pana la plati, transferuri si schimb valutar, creare depozite la termen e.t.c.


Fisiere in arhiva (1):

 • Internet banking.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

buzunar", redactor Paul Stefanescu 
- Site-urile bancilor: 
Banca Millenium S.A www.millenniumbank.ro
UniCredit Tiriac Bank www.unicredit-tiriac.ro
- Banca Transilvania   www.bancatransilvania.ro 
- BANCPOST   www.bancpost.ro
- Banca Comerciala Romana   www.bcr.ro 
- Banca Romana de Dezvoltare   www.brd.ro 
- Citibank   www.citibank.com/romania 
- Banc Austria Creditanstalt   www.baca.ro 
- ROBANK   www.robank.ro 
- Banca Nationala Romana   www.bnro.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!